Roca și Laufen se răsfață cu produse noi

Roca și Laufen prezintă noi modele de obiecte sanitare și mobilier de baie la Mosbuild 2017.

Lavoarele, WC-urile și bideurile Roca Inspira au trei forme diferite: pătrată, rotundă și aerodinamică, care pot fi combinate liber în orice combinație. Colecția include modele de WC suspendate și montate pe perete și bideuri, precum și modele de chiuvete suspendate, suspendate și semiîncastrate. Conceptul gamei de mobilier Inspira este disponibil în trei finisaje diferite ( alb lucios, stejar închis și stejar închis cu fronturi cu oglinzi ).

Bideul Cleanet Riva WC de la Laufen a fost creat în colaborare cu compania elvețiană de tehnologie Noventa AG. Acesta a câștigat deja trei premii prestigioase: Red Dot Awards, Design Plus și IF Design Award. Cleanet Riva, de înaltă tehnologie, impresionează prin designul său holistic, combinat cu tehnologia de ultimă oră.

Inspira In-Wash noi modele de vase de toaletă cu funcție bidet care oferă confort, ușurință în utilizare și operare intuitivă. Modelul este echipat cu un senzor infraroșu de detectare a utilizatorului care vă permite să controlați funcțiile în modul automat.

Căzile de baie acrilice Wellness au un design ergonomic, într-o gamă de culori la alegere, pentru a se armoniza cu restul ceramicii Roca. Pentru confortul dvs., acestea includ o tetieră confortabilă cu formă anatomică și mânere funcționale care facilitează intrarea și ieșirea din baie.

Plăcile de duș Terran sunt fabricate din material antiderapant Stonex®. Șase palete de culori și o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi tuturor modelelor de baie. De asemenea, este posibil ca tava să fie tăiată la comandă.

Citește mai mult  Geberit a făcut ca instalațiile sanitare să fie mai ușor de întreținut

Noua colecție Atlas de robinete de baie monomandat reprezintă un design urban. Trei înălțimi diferite ale gurii de scurgere garantează că mixerele se potrivesc celor mai populare tipuri de lavoare. Seria include, de asemenea, un mixer pentru bideu și un mixer pentru cadă și duș, atât în versiune tradițională, cât și încastrată.

Monodin-N- Mixere monocomandă pentru baie este o renovare a colecției existente de robinete Monodin. Gama are acum un corp mai înalt și un mâner mai subțire și mai mic. Gama Monodin-N include un mixer pentru lavoar, un mixer pentru bideu. Seria include, de asemenea, mixere pentru duș și baie în două configurații diferite – una pentru cadă și cealaltă pentru duș tradiționale și încorporate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: