SAMO face o tavă de duș discretă

SAMO a prezentat în iulie la Verona noile tăvi de duș la nivelul podelei.

Producătorul italian de cabine de duș și accesorii SAMO ține pasul cu principalele tendințe în designul mondial. Gama reînnoită de produse SAMO pentru 2015 a fost prezentată în luna iulie la Verona, Italia. Noile adăugiri includ Două tăvi de duș Stonefit și Stone. Modelele fără margini sunt concepute pentru instalare la nivel. Designul lor minimalist le face aproape invizibile în baie.

Tava de duș ușoară Stonefit este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și materiale. Pot fi fabricate și forme personalizate. Două culori noi sunt adăugate la paleta de nuanțe «Arctic și "Blue Pigeon". Suprafața în relief a tăvii nu numai că o înfrumusețează și oferă o senzație tactilă plăcută, dar o protejează și de alunecare.

Platoul de duș Stone este fabricat din material "marmură minerală", în conformitate cu dimensiunile solicitate. Modelul tăvii de duș imită rugozitatea naturală a pietrei și are un efect antiderapant.

Citește mai mult  Salone del Bagno 2014. Design de sticlă pe partea din spate a lunii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: