Spa la domiciliu

La prima vedere, s-ar putea să nici nu știți ce este. Explorați Water Lounge de la Hoesch, o cadă dreptunghiulară transparentă cu un șezlong în interior.

Se pare că designerii companiei Hoesch a decis să combine plăcerile cu și mai multe plăceri. Șezlongul ergonomic este mai confortabil pentru a sta întins pe el decât pe cadă, iar efectul de relaxare este sporit de funcția specială de hidromasaj Air Injection, care îmbogățește apa prin pulverizarea de bule de aer.

Surprinzător faptul că există un corp de iluminat direct în cadă? Din punctul nostru de vedere, ceea ce este și mai uimitor este că această lampă de podea servește în același timp și ca robinet de baie. Așadar, atunci când citiți cartea preferată, este important să nu confundați controlul luminii cu butonul de apă. Puteți controla toate funcțiile Water Lounge fără să vă ridicați de pe șezlong.. Pur și simplu ajungeți la "masa" rotundă, echipat cu un sistem de control cu ecran tactil. Aceeași masă poate fi folosită și ca suport pentru pahare sau pahare Este un moment pe care l-au anticipat și creatorii.

Citește mai mult  O baie de epocă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: