Stai în ploaie

Sistemul de duș Sensory Sky de la Dornbracht oferă o ploaie de vară cu ierburi de pajiște și alte plăceri acvatice. Produs nou de actualitate la ISH 2013.

Noul sistem Sensory Sky de la Dornbracht vă permite să intrați în ploaia torențială sau în ceață, să iluminați apa sau să umpleți baia cu mirosuri plăcute. În inima Sensory Sky- panou de duș mare și plat. Acestea sunt împărțite în secțiuni cu duze pentru diverse aplicații: pentru dușul de cap și de corp, pentru dușul cu efect de ploaie, pentru un efect de ceață de apă rece, precum și pentru iluminat și difuzarea de parfumuri.

Trei moduri de duș diferite, gata de utilizare, din care puteți alege. READJUST- ceață și ploaie moderată, arome de ierburi de pajiște, lemn, fructe și fructe de pădure. ELIBERARE- O ploaie torențială de vară, schimbarea apei reci și calde, un parfum tropical. REJOICE- o perdea de duș cu ploaie caldă, parfumul este deopotrivă proaspăt și dulce-picant. Compoziții aromatice pe bază de uleiuri esențiale naturale. Combinația dintre debitul de apă, iluminare și parfum poate fi reglată cu ușurință cu Smart Tool. Noua unitate de control digital a fost dezvoltată de Dornbracht, pe baza tehnologiei Smart Water. La simpla atingere a unui senzor.. și setările îndeplinite. Sistemul Sensory Sky de Sieger Design.

Aruncați o privire la celelalte colecții Dornbracht.
Citește mai mult  Villeroy & Boch amenajează baia cu
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: