Ploaie la cerere

Noul ZoomMahx GARDENA este alternativa modernă la irigarea manuală.

Aspersorul ZoomMahx GARDENA vă udă plantele delicat și uniform. Jeturile fine de apă pătrund rapid în sol, fără a se bălăci sau a spăla solul. Modul de irigare al aspersorului poate fi ajustat cu ușurință în funcție de mărimea și configurația zonei.

Lățimea de irigare dorită ( 3 până la 12 m ) lățimea de irigare dorită, intervalul ( 3 până la 18 m ) și capacitatea sunt toate selectabile de către utilizator. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stropirea cu aparatul pe căile, băncile sau leagănele din apropiere. Împreună, GARDENA ZoomMaxx poate pulveriza suprafețe de la 9 m² la 216 m².. ZoomMaxx funcționează, de asemenea, cu presiune scăzută a apei ( de la 1,5 bar ). În acest caz, o suprafață de 1 până la 90 de metri pătrați poate fi irigată cu..

Aspersorul poate fi utilizat și pe terenuri denivelate. Suportul robust menține unitatea fermă, chiar și pe pante de până la 15 %. Apa pentru irigații nu este întotdeauna lipsită de impurități. Un filtru integrat cu plasă fină previne pătrunderea murdăriei și a nisipului în unitate.

ZoomMaxx face parte din sistemul de udare GARDENA. De asemenea, puteți conecta un cronometru de apă C1060 Plus. Acesta asigură irigarea automată a parcelei. Grădinarii trebuie doar să seteze unul dintre cele șase programe de udare diferite, cu o durată de la 1 minut la 9 ore și 59 de minute fiecare.

Citește mai mult  Noul gadget de grădinărit de la Bosch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: