Verbatim dezvăluie o nouă lumină

Verbatim își va prezenta noile produse la Interlight București în perioada 11-14 noiembrie 2014.

Verbatim este cunoscut în primul rând ca producător de soluții de stocare. Dar este, de asemenea, una dintre cele mai importante mărci de corpuri de iluminat cu LED-uri. Noile corpuri de iluminat de marcă pot fi văzute între 11 și 14 noiembrie la Expocentre. Stand Verbatim ( Pavilion Forum, stand F.A20 ) la Interlight București powered by Light+Building este împărțită în cinci zone tematice. Fiecare prezintă scenarii de iluminat pentru diferite spații și zone publice.

În zona "garaj", de exemplu Modele noi de spoturi cu LED-uri T8 cu soclu G13. Acestea sunt proiectate pentru utilizarea în parcările subterane și au o durată de viață de până la 40.000 de ore fără supraîncălzire. În "bijuterii" Spoturi VxRGB din seria MR16 cu soclu gu5.3. Tehnologia specială VxRGB asigură o redare mai bună a culorilor decât în cazul surselor de lumină convenționale. Astfel, diamantele din magazinul de bijuterii și tablourile din galeria de artă vor străluci în adevăratele lor culori. Noua lampă Verbatim PAR30 E27 LED Verbatim PAR30 nu distorsionează culorile este conceput pentru spațiile în care lumina este aprinsă în mod constant și economisește energie. De asemenea, sunt prezentate modele speciale pentru birouri, cafenele și restaurante.

Citește mai mult  Lumină după 90
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: