Al cincilea sezon al PinWin: Cum a fost

Premiile online PinWin pentru sezonul 5 au avut loc pe 27 noiembrie 2014.

În noiembrie proiectul PinWin a sărbătorit prima mică aniversare. Sezonul trecut a fost deja al cincilea la rând! De data aceasta au fost mai multe concursuri și chiar mai mulți participanți! Sezonul a fost încheiat în ceea ce a devenit deja un loc tradițional – concursul PinWin în Sala Mare a ARTPLAY Design Centre. Ceremonia de premiere a câștigătorilor a reunit aproape 1500 de invitați: participanți la concurs, arhitecți, designeri, decoratori, reprezentanți ai marilor showroom-uri, companii partenere și toți prietenii grupului PinWin .

Reprezentanții companiilor sponsor Natuzzi, AWELT, ARCHISTUDIO "Volhovec" au premiat câștigătorii, Quartzforms, PINOTEX, ARTEX, PRECIOSA LIGHTING, Modenese Gastone și PhotoFrame. Dar nu doar concurenții au putut câștiga premii: VitrA a organizat o tombolă cu premii valoroase pentru toți cei care au dorit să participe. Partenerii evenimentului au fost V-ZUG și Casa Ricca. Cocktailurile, bufetul și spectacolul muzical al chitaristei Irina Ignatyuk au dat un aer de sărbătoare serii.

În fotografie: Anna Loshkova ( Grupul de site-uri ) Aleksandra Fedorova ( Locul 1 în competiția "Cel mai bun design interior pentru un apartament, o casă de țară" ) Artur Glebov ( Grupul de site-uri ).

În imagine: Evgeniy Pozharsky ( locul 1 în competiția Lumină în interior ).

În fotografie: ( CEO al ARTTEX ) și Oksana Yaverbaum ( director general adjunct al ARTTEX pentru Marketing și Vânzări, ) Concursul "Fereastră în interior.

În fotografie: Alexey Vyazminov și Anna Goloukhova de la studioul de arhitectură A PLUS A ( Premiul I la concursul Căminul de foc în design interior ( 3D )". ) și Ruslana Mitina ( președinte al Casei de Comerț Garda Albă ).

Citește mai mult  Conferința celui mai mare festival peisagistic din lume Floral Jam

În fotografie: Katerina Shalina ( redactor-șef al site-ului ) concurs de fotografie "Arhitectura: simplă și complexă".

În fotografie: ( premiu la concursul de fotografie "Arhitectura: simplă și complexă" ).

În fotografie: ( Premiul I la concursul "Bucătărie: spațiu de lucru" ).

În fotografie: Anna Valkina ( Premiul III la concursul "Bucătărie: spațiu de lucru" ).

În fotografie: Anton și Marina Fruktovy, studioul de interior al autorului Design in Cube ( Premiul al II-lea în cadrul concursului "Cel mai bun interior în stil clasic" ).

În fotografie: ( Director comercial ( Modenese Gastone ) Director comercial al biroului și showroom-ului din București și Leandro Scalco ( Director de vânzări, Modenese Gastone ) Concursul "Interior în stil clasic".

În fotografie: Maurizio Forte ( ( directorul biroului ICE din București pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Alexandra Fedorova ( premiul pentru concursul "Cel mai bun interior în stil modern" ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

În fotografie: Maurizio Forte ( director al biroului din București al ICE Attachet pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Arseniy Leonovic, PANACOM Bureau ( premiul în cadrul concursului "Cel mai bun interior în stil contemporan" ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

În fotografie: Vera Gerasimova ( premiul la concursul "Cel mai bun interior în stil contemporan" ).

În fotografie: Maurizio Forte ( ) directorul atașatului de dezvoltare a schimburilor comerciale ICE la București ) Tatiana Minina, Biroul de design Avcube Commerce ( premiul în cadrul concursului pentru cel mai bun interior în stil modern ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

În fotografie: Maurizio Forte ( directorul biroului din București al atașatului ICE pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Maria Vatolina ( premiul la concursul "Cel mai bun interior în stil modern" ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

Citește mai mult  Salone del Mobile.Milano Shanghai

În fotografie: Maurizio Forte ( directorul biroului din București al atașatului ICE pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Elena Andreeva ( premiul la concursul "Cel mai bun interior în stil modern" ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

În fotografie: Maurizio Forte ( directorul biroului ICE din București pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Elena Kalinina, Laboratorul de arhitectură virtuală ( premiul concursului "Cel mai bun interior în stil modern" ) Elena Arkhipova ( Archistudio ).

În fotografie: arhitecții Boris Uborevich-Borovsky ( premiul la concursul "Cel mai bun design interior în stil modern" ) Maurizio Forte ( Directorul Biroului ICE București pentru dezvoltarea schimburilor comerciale ) Elena Arkhipova ( Archistudio )

În imagine: Andrei Tregubov ( șeful echipei de dezvoltare de noi produse de la Volhovets ) și Pavel Vetrov ( locul 1 în competiția Discovery 2014. ).(

În fotografie: Anna Teklyuk ( locul 2 la concursul Opening 2014 ).

În fotografie: ( Premiul I la concursul Oțel în interior ).

În fotografie: Ekaterina Gracheva ( locul 2 la concursul "Oțelul în interior" ).

În fotografie: Katerina Lashmanova ( Premiul II la concursul Oțel în interior ).

În fotografie: Mihail Novinskij ( locul 3 la concursul Oțel în interior ).

Pe fotografie: tragerea la sorți pentru premiile de la VitrA.


Vă reamintim că concursurile PinWin sunt încă în desfășurare! ACUM puteți participa la concursul "Cel mai bun spațiu în Artplay".


În curând, pe paginile noastre de pe rețelele de socializare va exista un album foto cu portrete reale ale prietenilor și invitaților noștri de la petrecerea PinWin. Sărbătoriți-vă pe voi înșivă și pe prietenii voștri, alăturați-vă nouă pe Facebook Vkontakte.

Citește mai mult  Înregistrare video ca creativitate cu Canon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: