Lexus Design Award Russia Top Choice 2021 este deschis pentru înscrieri

Apelul pentru depunerea candidaturilor pentru etapa Românesc a competiției internaționale Lexus Design Award Russia Top Choice 2021 va începe pe 10 august.

Idei inspirate și soluții inovatoare pentru viață

Design îndrăzneț și tehnologie inspirată Valorile cheie ale mărcii Lexus se află invariabil în centrul filozofiei sale Premiul Lexus Design Award România Top Choice. Concursul își propune să reunească designeri, arhitecți, artiști și alți profesioniști care doresc să contribuie la modelarea unui viitor mai bun pentru omenire prin soluții inovatoare.

Concursul invită concurenții să își prezinte ideile de proiecte interdisciplinare și inovatoare în fața unui juriu prestigios, format anual din lideri și inovatori din domeniul designului, arhitecturii, tehnologiei și artei.

O oportunitate unică de a vă exprima și de a influența viitorul astăzi, cu Lexus

Premiul Lexus Design Award România Top Choice 2021 – nu este doar o mare oportunitate de a te face cunoscut și de a-ți face cunoscute ideile în comunitatea profesională și de a primi sfaturi de la cei mai buni experți din lume, ci și o modalitate reală de a pune în practică cele mai îndrăznețe și inovatoare idei în beneficiul omenirii.

Fiecare participant la concursul Lexus Design Award Russia Top Choice 2021 va primi un certificat al competiției internaționale, iar finaliștii vor primi certificate, trofee și premii valoroase din partea Lexus România și a partenerilor săi. Câștigătorul etapei rusești se califică pentru semifinalele concursului internațional Lexus Design Award 2021, în cadrul căruia designeri din întreaga lume concurează pentru premiul principal – O subvenție de până la 3 milioane JPY ( peste 1,7 milioane RUR ). Prototipurile celor șase finaliști Lexus Design Award vor fi prezentate în spațiul expozițional Lexus Design Week din Milano în 2021, oferind proiectelor șansa de a obține expunere internațională și de a atrage investitori străini pentru producția industrială.

Citește mai mult  Împărtășiți ceea ce vedeți

Ce trebuie să știi pentru a participa la Lexus Design Award Russia Top Choice 2021

Înscrierile pentru premiul Lexus Design Award Russia Top Choice 2021 vor fi acceptate în perioada 10 august – 18 octombrie 2020 la adresa .

Sunt admise doar desenele originale, dezvoltate fie individual, fie în cadrul unei echipe de creație, care sunt capabile să devină un prototip funcțional real ( t. . dacă tehnologia și resursele existente fac posibilă punerea în practică a ideii ).

Lucrările sunt evaluate în funcție de o serie de criterii, dintre care cel mai important este relevanța obiectivului concursului, așa cum este definit în sloganul acestuia: "Design pentru un viitor mai bun". De asemenea, sunt luate în considerare valorile cheie ale premiului:

  • anticipare: modul în care concepția și designul unui proiect pot anticipa nu numai nevoile utilizatorului, ci și pe cele ale societății în ansamblu?
  • să fie inovator: care este originalitatea și caracterul inovator al proiectului conceput?
  • Intrigant: ce face designul interesant?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: