Premiul Internațional de Design 2015 este acum deschis pentru înscrieri

Hettich și REHAU vă invită să participați la ediția aniversară a International Design Award.

Premiul internațional de design 2015- ediția aniversară a zecea. De data aceasta, tema este mobilierul viitorului. Cum va arăta? Care va fi funcția ei? Acestea sunt întrebările la care Hettich și REHAU îi invită pe concurenți să răspundă Tineri arhitecți și designeri. În conformitate cu motto-ul "Creați o nouă generație de mobilier" Aveți nevoie de o soluție pentru camera de zi, dormitor, bucătărie sau birou. Este important ca proiectul să se bazeze pe tehnologia și procesele existente și să fie realizabil.

În imagine: câștigătorul unui premiu internațional de design și juriul.

Câștigătorii primelor trei premii, selectați de juriu, vor primi un premiu în bani în valoare de 2 000 de euro, o excursie de câteva zile în Germania și o statuetă comemorativă. Un alt câștigător, ales de Hettich și REHAU, va călători în Germania pentru un seminar de design organizat de acestea. Premiul publicului- voucher de 500 de euro vor fi acordate în urma unui vot deschis pe site-ul web al concursului.

Înscrierea la concurs este deschisă. Înscrierile sunt acum acceptate până la 1 martie 2015.


Aflați mai multe despre Premiul Internațional de Design 2015 și cum să vă înscrieți.

Citește mai mult  Lumi a adunat oaspeții pentru sărbătoarea de primăvară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Simona

    Cum pot participa la Premiul Internațional de Design 2015 și care sunt criteriile de selecție pentru acest concurs?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: