Premiul Internațional de Design 2015: Grăbiți-vă să vă înscrieți

Concursul International Design Award pentru arhitecți și designeri, susținut de REHAU și Hettich, așteaptă înscrieri. Grăbește-te!! Mai este o lună până atunci.

Organizatorii premiului aniversar International Design Award 2015, Hettich și REHAU, au stabilit pentru câștigătorii concursului sarcina de a Proiectați mobilierul viitorului. Participanți- pentru studenții la design aveți nevoie de o soluție implementabilă pentru camera de zi, dormitor, bucătărie sau birou. Motto-ul concursului este "Creați o nouă generație de mobilier".

Foto: designul câștigătorului concursului din 2013.

Primii trei câștigători ai concursului vor primi un premiu în bani în valoare de 2 000 de euro, o excursie de câteva zile în Germania și o statuetă suvenir. Hettich și REHAU vor alege, de asemenea, un câștigător. El va primi o excursie în Germania pentru un seminar de design. De asemenea, se va ține cont de opiniile vizitatorilor pe site-ul concursului. În urma rezultatelor votului, unul dintre participanți va primi un premiu de simpatie din partea publicului – voucher de 500 de euro.

Cererile sunt acceptate până la 1 martie 2015.


Aflați mai multe despre Premiul Internațional de Design 2015 și înscrieți-vă.

Citește mai mult  Tea mania vă invită la petreceri de ceai
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: