Alexander Azadyants despre garderobele bune și rele

Dulapurile moderne pot răcori paltoane, ascunde bani și înfășura ceasul. Alexander Azadyants, proprietarul salonului de mobilă Domus Aurea, ne spune ce mai pot face.

Despre creativitate. Garderoba oferă o mulțime de posibilități creative, contrar stereotipurilor. De foarte multe ori clienții vin la noi și ne spun că garderoba lor este formată din atâtea perechi de pantofi, atâtea rochii, costume etc. . Adică, ne fac literalmente o listă cu numărul de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Aici începe creativitatea. Cunoscând legile ergonomiei, știind cât de mult spațiu va ocupa o piesă, putem proiecta o garderobă care este individuală și are propria personalitate.

Despre evoluția designului vestimentar. Garderobele de astăzi sunt foarte diferite de cele de acum 5-10 ani. La acea vreme, problema depozitării corespunzătoare a pantofilor era un subiect fierbinte Au nevoie de mult spațiu. Astăzi am inventat tot felul de gadgeturi care ne permit să ne depozităm pantofii în mod ergonomic și să găsim rapid și ușor perechea de care avem nevoie. Seifurile invizibile pot fi acum încorporate în dulapuri. Au devenit populare frigiderele mici încorporate pentru cosmetice, sertarele cu mai multe straturi pentru colecțiile de bijuterii, ochelari și ceasuri. Scândurile de călcat încorporate, coșurile extensibile pentru hainele murdare sunt la mare căutare. Iluminatul a devenit mai interesant Puteți utiliza detectoare de mișcare pentru a evidenția unitatea la care vă apropiați.

Despre viitor. Cred că peste 5-10 ani va fi la fel, dar cu umplutură electronică. Tot ceea ce puneți în modulele de mobilier se va muta fără nici cel mai mic efort. Și, în general, zona vestiarului trece de la estetică la funcționalitate.

Despre mobilier și timp. Moda de astăzi este "eco-style" – o tendință dictată de viața însăși. Din ce în ce mai mulți oameni se gândesc la viitor în consecință, în producția de mobilă, pielea naturală este înlocuită din ce în ce mai mult cu pielea sintetică, care nu se poate distinge în exterior de pielea naturală. Mulți fabricanți europeni folosesc laminat, care se simte la fel de bine ca lemnul adevărat. În prezent, multe spații industriale sunt transformate în locuințe, iar mansardele sunt la modă. Acest stil a prins contur și la mobilier, deși doar câteva fabrici au reușit să-l prezinte cu succes.

Citește mai mult  Netedă și plăcută la atingere!

Despre stil. Dulapurile clasice sunt comandate de cele mai multe ori în culori pastelate, cu un finisaj de lac mat și decorate cu folii aurii sau argintii. Dulapurile Art Deco sunt populare datorită finisajului lor cu lac de înaltă luciu, care le face să arate ca o adevărată piesă de mobilier furnir sau panou MDF vopsit. Dulapurile moderne sunt disponibile cu imitație de lemn blond laminat. Dacă spațiul este o problemă, în mijlocul dressingului puteți avea un dulap insular cu sertare pe toate părțile, prevăzut cu un blat de sticlă. Este în vogă în acest moment.

Despre alegerea: garderobă sau dulap de garderobă? Dacă aveți cel puțin 5 metri pătrați de spațiu liber, un sertar pentru cravate și un sertar pentru ceasuri sunt cele mai potrivite pentru dimensiunea dulapului dumneavoastră. ., cu ușă proprie.. nu ezitați să o dedicați garderobei dumneavoastră. Apoi, modulele de mobilier pot fi realizate fără uși, deschise pentru a economisi spațiu de dulap și timp atunci când alegeți hainele. De obicei, un dulap de tip walk-in este planificat lângă dormitor sau baie. Este frumos dacă camera este pătrată, astfel încât să puteți pune câteva unități de colț în ea pentru a obține mai mult spațiu de depozitare pentru haine. Iar dacă aveți o nișă cu o adâncime de 70 până la 100 cm, mai bine vă alegeți cu un dulap de tip walk-in.

Despre lumea interioară. «Se potrivește." Cea mai bună alegere pentru o garderobă este să se potrivească cu nevoile gazdei sau ale gospodinei. Acesta poate avea o podea. Accesorii pentru bărbați- Sertar pentru cravate, sertar pentru accesorii pentru îngrijirea pantofilor, sertar pentru pantaloni, sertar pentru butonii de manșete și ceasuri…. Accesorii pentru femei – cutii pentru bijuterii și bijuterii fantezie, cutii pentru batiste, rafturi sau cutii pentru pălării, frigidere pentru cosmetice și haine de blană.

Citește mai mult  Vestiar cupolă

Ce este nou?. Personal, sunt impresionat de ultima inovație în materie de amenajare a dulapurilor, cu un panou vertical încorporat cu ceas cu funcție de înfășurare.

Cu bune și cu rele. Există semne care îți spun imediat că un vestiar.. rău. Când rafturile de haine sunt prea înalte ( când nu există lifturi ) sau sunt prea joase astfel încât hainele să fie mototolite. Atunci când rafturile și sertarele interferează între ele. De asemenea, este important să iluminați dulapurile și dulapul în sine, deoarece multe obiecte se pierd în văzul tuturor. Rafturi de pantofi plasate în mod nepotrivit Când trebuie să scoți încă două perechi pentru a obține una. Atunci când se folosesc umerașe subțiri pentru lucruri grele și…

Despre imagini și prețuri. Cel mai scump dulap din gama noastră acesta este un model clasic de la producătorul german Studio Becker. Nu pot spune că este o "fabrică". Este un atelier în care vă puteți personaliza garderoba ( sau bucătăria ) așa cum ați comanda un costum de la cel mai bun croitor, adaptat la individualitatea camerei și a proprietarului său. Și cel mai ieftin vestiar al nostru aceasta este Vesta de la producătorul italian Henry Glass. Modulele de mobilier sunt proiectate astfel încât bazele lor să fie bare metalice ușoare de care sunt atașate rafturi, cuierase și sertare, mai degrabă decât rame de dulapuri. Acest lucru economisește atât spațiu, cât și bani.

Galerie foto: Cinci dintre cele mai interesante modele din gama Domus Aurea, în opinia lui Alexander Azadyants:
Dulap atemporal de Studio Becker, Germania. Pe lângă garderoba tradițională, interiorul poate fi dotat cu seifuri ascunse, un frigider pentru cosmetice, inserții de catifea și cutii de bijuterii, precum și sertare extractabile cu separatoare de sticlă pentru lenjerie subțire. De asemenea, ați putea avea o masă de călcat încorporată.
S-28 de Schmalenbach, Germania. La interior se folosesc materiale tradiționale și inovatoare, precum și furnir din lemn. Amenajări interioare interesante. Astfel, puteți, de exemplu, să montați în vestiar un panou de ceas care vibrează pentru a învârti cronometrele sau o oglindă extensibilă de dimensiuni mari ascunsă pe partea laterală a dulapului pentru a economisi spațiu.
Arkeos, producător Vittorio Grifoni, Italia. Stilul discret Art Deco, lemnul prețios de înaltă calitate, sculptat manual, încrustat, aurit și argintat, precum și subtilitatea manoperei Acest lucru a făcut ca dulapurile Akreos să fie populare nu numai în Italia, țara lor natală, ci și mult mai departe.

Aripă, producător Novamobili, Italia. Toate dulapurile Wing se bazează pe conceptul modern de compoziție liberă, astfel încât acestea nu ocupă o cameră separată, ci se pot potrivi în interiorul unei camere de zi. Novamobili înlocuiește dulapurile grele cu rafturi și sertare pe șine glisante montate între podea și tavan sau direct pe panouri de perete.

Vesta, de Henry Glass, Italia. Un sistem special de rafturi, rafturi cu balamale și sertare transformă un spațiu static într-unul mobil, unde totul poate fi adaptat în orice moment la nevoile dvs.

Citește mai mult  Primul vestiar
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: