MellinaKIDS prezintă scaunul înalt pentru copii în mișcare

Un nou scaun ergonomic Nomi potrivit pentru copii de la naștere la adolescenți este disponibil la București.

Nomi- Un scaun înalt pentru o copilărie întreagă. A fost proiectat de Peter Opsvik ( Peter Opsvik ) un designer norvegian care este adesea numit geniul ergonomiei. Nomi poate fi folosit imediat după nașterea bebelușului și va dura ani de zile, deoarece se adaptează la nevoile copilului. Scaunul se rotește cu ușurință în sus și în jos, spătarele sunt confortabile și de susținere în orice poziție. De la 6 luni la 2 ani, are o pernă de siguranță suplimentară pentru a preveni căderea copilului. Și pentru bebeluși un scaun special care se fixează pur și simplu pe un scaun.

Copilul va putea să se urce singur pe scaunul înalt și să sară cu ușurință de pe el, să împingă masa și să se deplaseze spre ea.

Nomi este fabricat din lemn și plastic ecologic; materialele nu emit substanțe nocive și sunt reciclabile. Carcasa scaunului poate fi spălată dacă este necesar, iar husa poate fi îndepărtată și spălată. Nu sunt necesare unelte speciale pentru asamblarea sa: o cheie Allen, inclusă în set, este depozitată chiar sub scaun. Chiar și un începător complet se poate descurca cu el.

La comandă, puteți alege culoarea plasticului și a lemnului, puteți adăuga un capac și puteți alege o culoare. Husele pentru scaune sunt reversibile, astfel încât puteți îmbunătăți cu ușurință aspectul scaunului. Scaunele Nomi au fost aduse la București de MellinaKIDS, proiectul "pentru copii" al fondatorilor companiei .

Contactați adresele showroom-urilor WonderWalls.

Citește mai mult  Ampir Décor organizează o campanie de vară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: