Al treilea showroom KAREDesign

Pe 5 decembrie a avut loc prezentarea celui de-al treilea show-room al brandului german de obiecte de design interior și cadouri neobișnuite KAREDesign în SC "Modny Sezon".

În inima Moscovei, pe tot parcursul zilei, echipa KARE Design a primit designeri renumiți, decoratori, arhitecți și adevărați cunoscători de accesorii și mobilier elegant.

În interioarele noului showroom, profesioniștii nu numai că au experimentat mobilierul, iluminatul și decorul, dar au luat parte și la o ședință foto stilizată în diverse interioare tematice realizate de KARE Design.

Petrecerea a fost acompaniată de muzică de lounge plăcută, șampanie și băuturi delicioase de la restaurantul Bottega Siciliana.

Noul showroom KARE Design se va axa pe un stil retro-chic, care face trimitere la moda anilor 1920: canapeaua Perugia, cu silueta sa organică și cu plierea complexă a tapițeriei realizate manual, este punctul central al expoziției.

O gorilă uimitoare în decor auriu în mărime naturală completează ansamblul. Pe lângă noile interioare, au fost prezentate bestseller-urile brandului: o colecție de accesorii decorative, soluții pentru decorarea zonelor de dining și living, o serie de sisteme de depozitare din lemn exotic de mango și alte esențe prețioase de lemn.

Trebuie remarcat faptul că noul showroom este doar o mică parte din ceea ce KAREDesign are de oferit. O gamă completă de opțiuni și o gamă largă de produse pot fi găsite în showroom-ul emblematic din centrul comercial "Riga Mall", care ocupă 1200 de metri pătrați.. Unicitatea brandului constă nu numai în sortimentul său larg, ci și în aspectul deja adunat, care este creat de cei mai buni designeri din lume, ghidat de cele mai recente tendințe.

Citește mai mult  Gastone Modenese și împlinirea a 90 de ani de la naștere

KARE Design din Riga Mall este o casă grozavă cu colțuri și o locație excelentă pentru co-working și ateliere. KARE Design invită toți profesioniștii să vină să vadă cele mai noi colecții și obiecte de design interior.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: