Deschiderea Fermob

Fermob este un producător francez de mobilier și accesorii de grădină premium colorate și multicolore.

Centrul Francez de Design a organizat un eveniment oficial pentru a marca lansarea brandului Fermob în România, pe 22 mai, într-unul dintre lojele Arma din București. Seara pentru profesioniștii din domeniul designului și al decorațiunilor s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, iar trei invitați au plecat cu cadouri din partea Fermob, pe care le-au câștigat în urma unei loterii special pregătite.

Calități distinctive Fermob – este un design elegant memorabil, o paletă de culori de 24 de nuanțe și materiale durabile, rezistente la umiditate, special dezvoltate pentru mobilierul de exterior. De exemplu, modelele lor iconice de scaune din fier forjat "Luxembourg" pot fi găsite în faimoasele grădini pariziene.. Tuileries și Luxemburg.

Pe lângă mobilierul de grădină tradițional sau ultramodern, gama Fermob include accesorii textile- perne, pături, precum și seturi de masă și perne pentru plante. Cunoscut atât în Franța, cât și în străinătate, Fermob nu a fost niciodată reprezentat în România până de curând. În ciuda acestui fapt, brandul este deja cunoscut și apreciat pe piața Românesc datorită participării sale la proiecte prestigioase, cum ar fi ținuta "Garage", Muzeul de artă contemporană din București.

Citește mai mult  tăietor de tufișuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: