11 sfaturi pentru cumpărătorul unui aragaz fabricat în fabrică

Aragazul nu numai că vine la îndemână în cabana de vară, ci și în casa de țară cu un cazan și un sistem de încălzire. Dar vă puteți descurca fără un aragaz, dacă cumpărați un aragaz fabricat în fabrică. Ce sobă să alegeți??

De ce să folosiți un aragaz în casa modernă??

Economisiți-vă banii! Un cuptor într-o casă cu un sistem de încălzire este util dacă, de exemplu, apa sau electricitatea este întreruptă. În plus, lemnul de foc costă jumătate din prețul motorinei și jumătate din prețul 5 energie electrică.
Folosiți abundența de funcții. Aparatele de gătit sunt de obicei folosite atât pentru încălzire, cât și pentru gătit. Există, de asemenea, modele de "întreținere" Mai multe camere: o parte merge în camera de aburi, cealaltă parte cu soba- în bucătărie, iar un al treilea arată ca un șemineu și decorează camera. În plus, căldura de la sobă.. Convectivă: moale și uniformă.
Lăsați casa în pace pentru iarnă. Mulți oameni consideră că este o mare comoditate faptul că, lăsând casa cu o sobă de încălzire pentru iarnă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la țevile sparte în sistemul de încălzire.

Ce trebuie să fie luat în considerare?

Ține minte.. aragazul din casa dumneavoastră are nevoie de atenție: Este necesar să se stocheze lemnele de foc, să se încarce la timp, să se regleze obloanele, să se îndepărteze cenușa și să se curețe coșul de fum în mod regulat. Este suficient să încălziți aragazul de două ori pe zi și să încălziți unul înalt de două ori pe zi la fiecare 1,5 zile.
Aflați cum este distribuită căldura. Multe unități "cedează" căldură doar în încăperea în care se află. Când cumpărați, trebuie să aflați eficiența, consumul de lemn de foc și volumul camerei care urmează să fie încălzită.

Citește mai mult  12 aragazuri originale pe lemne

Pentru o încălzire rapidă.. «aragaz". Aragazurile metalice cu convecție și cele cu lemne vă oferă căldură rapidă. Bineînțeles, acestea vă țin de cald doar atâta timp cât sunt încălzite.. dar cele mai multe dintre ele au cel puțin un arzător. În plus, acestea sunt mai compacte, de multe ori mai ușoare decât cele de zidărie și relativ ieftine: chiar și cele mai eficiente costă mai puțin de 30 de mii de euro. Leu. Și totuși, atunci când cumpărați un aragaz din oțel, amintiți-vă: acestea sunt inferioare sobelor de zidărie în ceea ce privește durata de încălzire. Iar combustibilul nu arde până la capăt; la un moment dat, începe să ardă și se irosește. Iar durata lor de viață este mai mică de – 40 de mii de euro 10-12 ani pentru aragazurile cu focar din oțel ( aragazurile finisate cu piatră sau argilă refractară durează mai mult ).

Pe fotografie: un aragaz "Cadet" 1 de la compania TverTechnoTorg.

Ce structuri prefabricate se numesc bucătării?

Alegeți una cu coș de fum. Numai acest model poate fi considerat pe bună dreptate un &#40 aragaz ( cu racordul la coșul de fum este chiar în spatele focarului ). Dar unitățile moderne sunt multifuncționale, iar numele depinde de politica de marketing a producătorului. Există chiar și denumiri precum sobă-șemineu sau șemineu-șemineu.
Cumpărați unul care să consume multă căldură pentru căldură de lungă durată. Cuptoarele moderne de zidărie sunt asamblate la fața locului din sute de module. Ele sunt la fel de bune ca și aragazurile făcute manual. Este important să se ia în considerare puterea camerei de ardere și materialul aragazului în sine. O unitate bună funcționează cu o singură încărcătură de lemne până la 6-8 ore și încălzește o cameră destul de mare ( până la 600 de metri cubi. ).

  • Un aragaz puternic. un încălzitor electric de saună pentru o cabană de iarnă trebuie să fie intensiv în căldură: Temperatura gazelor de ardere care ies din cuptor trebuie să fie între 500 și 750 de grade.
  • Material care acumulează căldură. Materialul pentru un încălzitor de saună "adevărat" este de obicei din piatră, beton sau argilă refractară. Talcamburul este, de asemenea, foarte popular, cu o capacitate termică de două ori mai mare decât cea a cărămizilor.. se utilizează pentru placare.
Citește mai mult  13 aragazuri cu lemne

Citește și:

  • Aragazuri prefabricate: o varietate
  • Cuptorul: design
  • Încălzirea sobei: argumente pro și contra

Un compromis este posibil. «Variantă intermediară" între un aragaz și un șemineu construcție fără canale de fum, constând dintr-un focar din oțel sau fontă cu căptușeală din piatră sau ceramică. Multe modele sunt echipate cu plăci de stocare termică și cu un sistem de combustie dublă sau triplă pentru a profita la maximum de combustibil. Prețul depinde de finisaj: aragazurile făcute manual cu gresie smălțuită costă aproximativ 300 ths. Leu.
Comandați aragazul dvs. la măsurile dvs. Cuptoarele de zidărie nu sunt doar produse în masă, ci și personalizate, echipate cu cuptoare încorporate, alte aparate.

Cum se instalează?

Puneți un aragaz complet pe o fundație. Un aragaz solid va avea nevoie de o fundație, unul ușor va avea nevoie de o fundație Echiparea unei platforme speciale din cărămidă sau ciment, acoperită cu tablă de oțel.Cum să alegeți aragazuri și șeminee

Portal de șemineu Leonore de Giusti Portos Soba Tom de Cattelan italia Stand pentru șemineu unelte diavol marca Cattelan italia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: