6 filme cu interioare frumoase și obiecte de design cult

Cum stabilesc cineaștii tendințele în materie de design interior? Vrei să știi.. vezi filme. Scenografii și artiștii au muncit din greu pentru a crea interioare frumoase, cu un aspect și o senzație iconică obiecte de design. Iată o selecție a celor mai bune filme și linkuri către articole cu o analiză interioară detaliată a fiecărui film.

Obiecte de cult: Fotoliul reclinabil al designerilor americani Charles și Ray Eames, masa de sticlă a arhitectului Le Corbusier, scaunul din aluminiu al arhitectului italian Ettore Socisse.

În fotografie: Scaun de relaxare Vitra.

1. Dr. House

Povestea. Dr. House.. un doctor de la Dumnezeu. Are instincte bune și o minte imprevizibilă. Dar personajul este neprietenos și luptător. În 10 sezoane, a schimbat de trei ori echipa, a avut o aventură și s-a despărțit de Cuddy, a ajuns într-un azil și a stat câteva luni în închisoare. L-a schimbat? Categoric nu! De asemenea, scuipă pe autoritatea superiorilor săi, nu respectă nicio regulă și nu economisește banii spitalului.

Vezi o analiză detaliată a interioarelor din "Doctor House".

Obiect iconic: Scaunul lebădă al arhitectului și designerului danez Arne Jacobsen.

În fotografie: Scaunul Swan de la Fritz Hansen.

2. Guvern

Imagini din. Acțiunea "Guvernului" a cărei acțiune se petrece în Danemarca modernă. Pentru prima dată, premierul unui mic regat european este o femeie Birgitte Nyborg, în vârstă de 40 de ani. Va reuși personajul principal să se mențină la putere într-un vârtej de intrigi politice și să își păstreze familia, care va fi și ea supusă la diverse răsturnări de situație?

Citește mai mult  Apartament fără coridoare: designer Daria Kharitonova
Urmăriți o analiză detaliată a interioarelor de la "Guvern".

Obiect de cult: Un scaun de grădină realizat de designerul și arhitectul italian Marco Zanusso.

În imagine: Fotoliul SuperElastic de Vittorio Bonacina.

3. Vicky Cristina Barcelona

Sinopsis de. Femeile tinere din America.. Vicky ( Rebecca Hall ) și Christina ( Scarlett Johansson )- Venind în Spania de sărbători. Aici se întâmplă să îl întâlnească pe tânărul și oarecum îndrăznețul artist Juan Antonio ( Javier Bardem ). Artistul sugerează o excursie în orașul vecin Oviedo pentru vizitarea obiectivelor turistice și un făcând dragoste.

Urmăriți o analiză detaliată a interioarelor din "Vicky Cristina Barcelona".

Un obiect iconic: scaunul din piele Barcelona al arhitectului germano-american Ludwig Mies van der Rohe.

În imagine: Scaunul Barcelona de Knoll.

4. La naiba cu dragostea

Filmare. Locul de desfășurare a filmului este.. Orașul New York. Este timpul să acționăm 1962. Cel mai bine vândut roman al literarei și feministei sexy Barbara Novak, La naiba cu dragostea — Manifestul femeilor independente. Reporterului Kutcher Block, un afemeiat și petrecăreț, îi este greu să accepte invitația. El intenționează să o facă pe Barbara să recunoască falsitatea ideilor sale feministe. Așa începe un joc interesant. Cine ar câștiga în această bătălie??

Urmăriți o analiză interioară detaliată a filmului "To Hell with Love".

Obiecte de cult: Fotolii din oțel și un balansoar ale designerului Ron Arad.

În imagine: După primăvară și înainte de vară, de designerul Ron Arad.

5. Detectivul

Poveste din. Tânărul coafor Milo Tindle este invitat la vechea vilă a celebrului autor și aristocrat Andrew Wyck. Se întreabă în sinea lui de ce a fost invitat, pentru că soția bătrânului scriitor Amanta lui Milo. Răspunsul este simplu: un soț sofisticat în tainele detectivistice a decis să joace rolul unui rival.

Citește mai mult  Camera de zi în turcoaz: idei inspirate bazate pe exemple reale
Urmăriți o analiză aprofundată a interioarelor din "The Detective".

Un obiect iconic: banca otomană a arhitectului germano-american Ludwig Mies van der Rohe.

În imagine: canapeaua Barcelona de la Knoll.

6. Twilight

Filmare. Pentru familia Cullen din saga Twilight fabulos de norocos. De-a lungul secolelor, au învățat să aprecieze viața și lucrurile cu stil. Când ești nemuritor, merită să economisești bani? Nu ar fi mai bine să-i cheltuim pentru a trăi frumos în interioare frumoase?.

Urmăriți o analiză detaliată a interioarelor din filmul "Twilight".


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: