Apartament Art Deco: design by Design Point

Designul apartamentului spațios, de culoare gri deschis, a fost creat de studioul Tochka Design. Stilul Art Deco a fost perfect potrivit pentru a crea un interior elegant, artistic și luminos.

Studioul de design "Design Point". Directorul artistic al proiectului Stepan Bugaev, designerul Tasha Tsyba

Studioul de design "The Point of Design. Art-director Stepan Bugaev, designer Tasha Tsyba

Ascundeți

Detalii despre apartament: Apartament în Ansamblul de locuințe Setun Valley.

proprietari de apartamente: O familie cu copii.

O dorință a unui client: interioare elegante și luminoase.

Ca parte a proiectului "New York, New York" designerii au realizat un interior elegant, artistic și, în același timp, modern și luminos. Punctul focal al camerei este reprezentat de mobilier Art Deco laconic, completat cu piese pseudo-antice. Apartamentul are o mulțime de elemente verticale: coloane, uși de dulapuri, panouri, căpătâi, perdele… Acestea imprimă un ritm și desenează spațiul, ridicând vizual plafonul.
Este interesant faptul că unele dintre ușile care duc de la o cameră la alta sunt formale și ornamentate, în timp ce altele sunt subtile și ornamentate ascunsă. Trebuie să vă uitați cu atenție pentru a le diferenția de perete.

În fotografie: livingul din proiectul realizat de studioul Design Point

Hol de intrare.

Holul de intrare, combinat cu o garderobă deschisă, a devenit un adevărat hol spațios. Modelul geometric de pe podeaua de marmură în tonuri de alb și gri accentuează compoziția. Lampă din alamă în formă de soare unul dintre atributele indispensabile ale stilului Art Deco Înveselește spațiul cu culoarea sa. construit pe măsură în vestiar.

Citește mai mult  Apartament în Sankt Petersburg: designerul Stanislav Polozov

Camera de zi.

Inima casei camera de zi combinată cu bucătăria și sufrageria. Aici se adună familia seara și la sfârșit de săptămână. Tavane de cameră de zi tapițate. Această subtilitate conferă interiorului o notă de burghezie. Podelele din spațiul comun sunt din marmură albă și gri. Masa metalică brutală din camera de zi amintește de perioada art deco postbelică, cu mobilierul său metalic brut.

În imagine: sufrageria din proiectul realizat de Design Point

Sala de mese.

Grupul de sufragerie, ușor și transparent, pare să ofere o oportunitate de a domina camera de zi greu și alamă. O lampă de sticlă și picioarele acrilice ale scaunelor clasice Caracole creează un sentiment de aerisire. Coloanele decorate cu oglinzi cu legături de alamă se dizolvă în spațiu. Blatul de lucru din marmură seamănă cu podeaua.

Bucătărie.

Bucătăria este luminoasă, spațioasă și aerisită. Toate ușile au doar accesorii din alamă, fără crom. Un șorț de sticlă nu este un element independent, ci o necesitate funcțională pentru a proteja tapetul. Cuptorul, moderat retro, se integrează bine în compoziția generală. Accentele din această zonă sunt corpurile de iluminat de la Arteriors. Se pare că au fost găsite la un târg de vechituri. Corp de iluminat pe tejgheaua barului realizat la comandă. Acesta are o funcție specială ilumina blatul de lucru, dar nu se certa cu dominantele de tavan în nișă. Nișa este vopsită în gri, ceea ce adâncește vizual camera. În bucătării și în alte zone, nișele din tavan creează un centru funcțional al spațiului. Acestea creează un fundal pentru scenă.

În fotografie: dormitor dintr-un proiect realizat de Design Point

Dormitor.

Dormitor – O continuare absolută a stilului apartamentului.
Fundalul este format din semitonuri gri. Panoul, format din dreptunghiuri verticale, dispuse simetric, de înălțimi diferite, continuă căpătâiul patului în culoarea crem. Covorul geometric al designerului Kelly Westler acționează ca o legătură în această compoziție de culori și dă viață interiorului. Marmură, ca un accent, este aici doar pe decorarea pereților. Podeaua din dormitor este din lemn, ceea ce îl face mai confortabil.

Citește mai mult  Penthouse în Odessa: designerul Andrey Yeksarev

Baie.

În fotografie: baia din proiectul realizat de Tochka Design

Baia este realizată în întregime din marmură. Chiar și cornișa din jurul camerei este din marmură albă. Corpurile de iluminat impermeabile de Eichholtz de pe pereți arată foarte solemn. Pentru a minimiza prezența cromului rece în interior, radiatorul a fost instalat în alb, în timp ce tavanul alb este folosit pentru decorarea interioară. Podeaua, paravanul de baie și peretele din spate creează o compoziție geometrică. Apropo, marmura de pe podea, ca și în toate celelalte camere, este mată, astfel încât nu pare pompoasă într-un mod palatinal.

Proiecte plate interesante

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect de Arhitectură și Design Re-PIN Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un arhitect și designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: