Apartament cu 4 camere în stilul modernismului clasic: proiect de Natalia Farnosova

Prezentare, lux, eleganță, rafinament, o gamă largă de culori și suprafețe – detaliile interioare ale acestui apartament pot fi privite mult timp, ca într-un muzeu.

În ciuda abundenței de detalii, interiorul acestui apartament cu 4 camere nu este supraîncărcat, dimpotrivă, este plin de lumină și luminozitate.

Informații despre apartament: Un apartament cu patru camere la etajul 25 al complexului Triumph Într-un cartier istoric din Kiev.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clienților: combinație îndrăzneață de culori și texturi în interior.

Amenajarea unui apartament cu 4 dormitoare.

În acest apartament, multe texturi și materiale diferite au fost combinate inteligent.. De la sticlă și tencuială decorativă la stuc și ceramică. Combinația reușită de culori și atenția acordată detaliilor au creat un interior original în stil modern. Linii netede, modele vegetale stilizate și forme asimetrice.. fiecare cameră din acest apartament este demnă de luat în seamă.

Dispunerea apartamentului cu 4 camere a fost modificată prin combinarea livingului cu holul și bucătăria. Prin reducerea coridoarelor, băile și dormitorul au fost mărite, iar alături de dormitor a fost creat un dressing spațios.

Sufrageria și bucătăria au fost decorate cu coloane din gips carton în formă de copaci, finisate cu craquelure potatelle coroanele lor se sprijină pe tavanul "frunzelor".

Studiul este împodobit de un tavan decorat cu încrustații de sticlă pe tot parcursul camerei. În centrul tavanului lambriuri textile care se repetă pe unul dintre pereți. Dormitorul are, de asemenea, lambriuri Swarowski Rhinestone, completate de lucrări de stucatură personalizate.

Coloanele răsucite și florile ciudate din fereastra holului parcă ar fi fost pictate de Alphonse Mucha.

Citește mai mult  Casă de țară cu motive retro într-un apartament tipic de mare înălțime

Jaluzelele transparente din camera de zi cu un design floral delicat lasă să intre lumina și, în același timp, dau un sentiment de siguranță.

Mobilierul pentru camera de zi modernă a fost comandat în Italia.

Corpurile de iluminat cu curbură complexă și modelul de pe mobilierul de bucătărie sunt, de asemenea, un ecou al volutei.

Bucătăria este făcută la comandă de meșteri locali.

Studiul oferă o priveliște impresionantă a părții istorice a orașului.

Pereții studiului sunt decorați cu reliefuri din ipsos și panouri de țesături.

Motivele naturale în stil Art Nouveau sunt susținute de spectrul verde al interiorului dormitorului.

Pereții dormitorului sunt decorați cu panouri de țesătură cu cristale Swarovski.

Baia a fost transformată într-o instalație a unui regat subacvatic printr-un panou de mozaic realizat după o schiță individuală.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: