Apartament cu două camere cu detalii de efect pentru o fată citită bine

Designul acestui apartament cu două camere de 72 de metri pătrați a primit un nou suflu. m² la ul. dormitorul lui Marshala Tukhachevsky este incredibil de ușor și dens, cu elemente de stiluri clasice și mai ales scandinave. Dar, cel mai important, reflectă gustul pentru viață și caracterul proprietarului său.

Camera de zi

În camera de zi, designerul Irina Chistyakova ( studio Zi-design ) a plasat două zone moi. Primul este canapeaua, iar cea de-a doua a fost așezată pe pervazul ferestrei mari, care era decorată cu perne și luminată cu o lampă mică. În spațiile dintre fereastră și pereții laterali au fost amplasate biblioteci. Candelabrul din sufragerie are un nume foarte frumos: "Foucault's Ball" – Orbul lui Foucalt. Colecția poartă numele fizicianului Leon Foucault, care a cercetat rotația Pământului. "Orbite" de fier și un "miez" luminos becurile amintesc de primele modele ale sistemului solar. Există modele în care rama candelabrului este decorată cu multe pandantive din sticlă transparentă fațetată și lustruită, care refractează frumos lumina. Dar în apartamentul Olgăi ne-am hotărât asupra unui model mai laconic, fără pandantive.

Deschiderea dintre camera de zi și bucătărie a fost lăsată deschisă, ceea ce cu siguranță a sporit dimensiunea celor două camere.


Citiți și pe:

  • Art deco pentru o fată: un apartament cu maniere rafinate
  • Ușurința de a fi în interior pentru fata veselă
  • Un apartament multicolor pentru o fată

Dormitorul

În dormitorul stăpânei, o parte din peretele opus patului este decorat cu cărămidă și completat de un șemineu sub lumânări. Tapet de Morris & Foucalt Co. Tabloul se numește Golden Lily și a fost creat în 1899 în atelierul lui William Morris, un reprezentant de seamă al celei de-a doua generații de pictori prerafaeliți, fondatorul mișcării Arts and Crafts. O adevărată operă de artă în acest dormitor Eficientă candelabru-ball. Inspirația pentru colecția 19th C a fost. Cristal de Casbah au fost folosite ca felinare strălucitoare din Maroc în secolul al XIX-lea.

Citește mai mult  Țara Galilor: o casă ecologică subterană

Detalii

Aproape fiecare obiect din apartament are o poveste: baia are un flacon de nisip de la Mediterana, un pandantiv frumos pe fereastră cu pescăruși și nori.. Un cadou de la o prietenă, care l-a cusut pentru ziua de naștere a Olgăi. Comoda a fost realizată manual de un meșter din regiunea Moscovei, iar comoda a fost făcută dintr-un ciot de copac din pădure adevărat.

Un apartament cu caracter

Proprietara apartamentului Fata este delicată și citită, cu gusturi și suflet mare. Corect, iar interiorul este, prin urmare, incredibil de tridimensional și luminos: puteți vedea aici stilurile provensal, scandinav și clasic. Există lucruri de designer alături de bibelouri dragi inimii, iar de multe ori nici măcar nu este clar ce anume face ca interiorul să "joace". Dar cel mai important este, poate, gustul Olgăi pentru viață, forța ei interioară și aventurile incredibile care o așteaptă. Interiorul, în care designerul Irina Chistyakova a pus o bucată din sufletul ei, un pic de pace, un vârf de cuțit de pozitiv, o lingură de armonie și multă dragoste, va fi cu siguranță o scuză excelentă pentru cele mai incredibile schimbări în viața gazdei.


Fotograf: Dina Alexandrova.


Modele plate interesante

Interiorul apartamentului din proiectul companiei de arhitectură și construcții Design Technologies Interior plat din proiectul realizat de designerul de interior Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: