Apartament cu două dormitoare în Hrușciovka din seria 1-335: design de Evgenia Magnitskaya

Designerul Evgenia Magnitskaya și-a numit lucrarea "O plimbare pe mare". Prin schimbarea spațiului unui apartament tipic Hrușciov cu două camere, a creat un interior confortabil, frumos și luminos.

Apartament standard de design – Camera de zi Foto. Camera de zi creează atmosfera de "Sea Walk": pandantive de chihlimbar, candelabru de chihlimbar, accesorii sub formă de scoici și pești.

Detalii despre apartament: Apartament cu 2 camere la etajul 3 al unui imobil de 5 etaje din seria Hrușciov 1-335. Chelyabinsk.

Proprietarii apartamentului: O familie de trei persoane: soț, soție și fiu.. 4 ani.

Dorințele clienților: Unirea bucătăriei și a camerei de zi, mărirea suprafeței băii, izolarea camerei unui copil.

Proiectarea unui apartament standard într-un bloc de cinci etaje din seria 1-335.

Cerințele clienților pentru reamenajare au fost standard pentru proprietarii de apartamente standard. Dar, în cazul nostru, proprietarii au dorit cu adevărat să mărească spațiul din baie. Cerința a fost îndeplinită prin includerea unui mic hol care duce în bucătărie. Alte modificări sunt frecvente: peretele care separă bucătăria de sufragerie a dispărut, ușa de la camera copilului a fost mutată.

Schimbarea spațiului a dus la un coridor lung și îngust: de la ușa de la intrare până la ușa camerei copilului. Holul a fost îmbunătățit din punct de vedere vizual și a devenit mai puțin monoton prin utilizarea zonării decorative.. oglinzi, elemente verticale și orizontale.

Stilul proiectului a necesitat un compromis: soția are un gust pentru stilul modern, iar soțul ei preferă stilul clasic în culori bej și maro. Tema nautică i-a mulțumit atât pe soț, cât și pe soție. Materiale de finisare cu nuanțe calde, naturale, suprafețe lucioase care reflectă lumina soarelui, printuri fotografice pe pereți apartamentul este foarte luminos și aerisit, la fel ca la malul mării.

Citește mai mult  Interiorul multicolor al unei case din regiunea Moscovei: designerii Nadezhda și Georgy Ananyev

Oglinzile și suprafețele lucioase extind vizual spațiul îngust al coridorului.

În concordanță cu conceptul general, imaginile din printurile foto se concentrează pe peisajul marin ( apus de soare, nisip, mare ).

Mobilierul alb reflectat în tavanul lucios și o coloană accentuată ridică tavanele joase.

Păsările în zbor de pe uși indică direcția ascendentă, ceea ce funcționează și pentru ideea de ansamblu Camera pare mai înaltă.

O coloană de șemineu separă camera de bucătărie. Între timp, o imagine a căminului unește simbolic spațiul. Un tavan divizat și mai multe opțiuni de iluminare adaugă volum micii zone de bucătărie.

Ceasul de pe peretele bucătăriei susține tema "chihlimbarului", Set în camera de zi cu pandantive și candelabru.

Camera pentru copii este împărțită în spațiu de lucru și spațiu de dormit.

Valurile de pe tavan și pereți ascund imperfecțiunile suprafețe inegale și îmbinări care fac ca încăperea să pară mai înaltă și mai spațioasă.

Pictură pe peretele camerei copilului cu o perspectivă Tema mării sună deosebit de luminos aici.

Baia este acoperită cu gresie brută, care evocă nisipul și piatra.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: