Stilul scandinav Trishka: de Evgenia Magnitskaya și Galina Ufimtseva

Stilul scandinav este perfect pentru decorarea locuințelor din climatele reci și geroase. Lipsa luminii solare poate fi compensată cu materiale calde și o schemă de culori deschise.

Tema principală a holului de intrare este un peisaj urban. Toate mobilierul și dotările se îmbină cu aleea întortocheată a unui oraș vechi descrisă în zidăria de cărămidă.

Informații despre apartament: Apartament cu trei camere
103,3 mp. m într-o clădire de 10 etaje într-o comunitate de dormitor din Chelyabinsk.

Proprietarii apartamentului: Mama, bunica și copilul de 11 ani.

Dorințele clientului: fuzionează zonele de salon și bucătărie, oferă o zonă suplimentară pentru oaspeți în salon și o garderobă în hol.

Schița unui apartament cu 3 dormitoare într-o clădire nouă din Chelyabinsk.

Acest proiect.. o demonstrație perfectă a modului în care clientul și designerul au lucrat împreună. La prima întâlnire, clientul a contactat-o pe designerul Galina Ufimtseva și i-a arătat un dosar pregătit cu imagini selectate din diverse interioare. Designerul se uită peste material și subliniază câteva lucruri: 1. Cel mai în vârstă membru al familiei, bunica, îi plac interioarele clasice, cele în stil rustic, florile și mobilierul de culoare maro. 2. Fiica ei, clientul actual, apreciază interioarele moderne, dar nu ar fi de acord cu un stil rustic ușor, preferă combinațiile de culori luminoase și apreciază griul. 3. Amândurora le place să viziteze Ikea și să se uite la interioarele Ikea.

Astfel, proiectantul a decis să reamenajeze un apartament cu 3 camere într-o casă de panouri și a determinat stilul.. Un interior scandinav, cu accente luminoase, deschise, luminoase. În conformitate cu dorințele clientului, apartamentul nu este încărcat cu tavane complexe, există multe piese de mobilier de la Ikea, iar ca piesă de accent sunt folosite gresie ieftină și atractivă de la Kerama Marazzi.

Citește mai mult  Studio în stil neoclasic: proiect de Elena Bogatyryova

Singura dificultate a fost găsirea unui loc de dormit pentru clientă însăși Două camere de zi au fost date bunicii și copilului. Proiectantul a propus transformarea unui apartament cu 3 camere dintr-o clădire de panouri într-un apartament cu 4 camere cu o mică cameră de dormit suplimentară, dar proprietara a preferat să nu schimbe aspectul locuinței sale.

Holul de la intrare începe nu doar cu un cuier, ci și cu o priveliște spre o alee luminată de felinare. Podeaua seamănă cu un pavaj de pavaj ( gresie "mal" Kerama Marazzi ). Pereții au fost acoperiți cu piatră artificială cu imprimare fotografică.

Camera de zi este împărțită în zone cu diferite materiale de podea și diferite niveluri de tavane în bucătărie și zona de oaspeți.

Șorțul de bucătărie este decorat ca o alternanță de plastic și alb strălucitor Temari ( din nou de la Kerama Marazzi ).

Camera de zi are un pat suplimentar pentru oaspeți, un pat pliabil lângă televizorul decorat ca o cabină telefonică. O cabină asemănătoare cu aceasta există în Stockholm și are chiar aceeași culoare.

Balconul izolat a fost transformat într-o zonă de relaxare. Mobilierul de țară ușor, rafturile deschise și lămpile ușoare nu îngreunează interiorul luminos și lasă spațiu de manevră.

Un birou în camera copiilor, lângă fereastră. Acest lucru le permite elevilor să își facă temele în lumină naturală.

Pe lângă un pat, camera copilului are loc și pentru o canapea extensibilă. Nu numai că copilul poate primi oaspeți, dar poate rămâne peste noapte.

Pepiniera are o mulțime de sisteme de depozitare diferite. Combinația de rafturi verticale și orizontale și finisajul multicolor al acestora aduce luminozitate și improvizație în interior.

Citește mai mult  Apartament după modificări: designer Ekaterina Papyrina

Există un balcon învecinat cu camera copilului. Culorile vii și patul de zi fac din ea un loc plăcut pentru odihnă și relaxare.

În conformitate cu dorințele bătrânei doamne, camera ei este decorată în culori pastelate, mult lemn natural și dungi vesele.

Ușile cu oglinzi ale unui dulap încorporat extind vizual spațiul din dormitor.

Dormitorul oferă un spațiu pentru broderia gazdei, precum și un spațiu de lucru pentru hobby-urile sale.

Baia principală este, de asemenea, finisată cu gresie și faianță de la Kerama Marazzi. Dungile multidirecționale schimbă ușor proporțiile camerei, echilibrând vizual diferitele zone.

Nișele din baie au fost folosite cu succes; au reușit să plaseze o mașină de spălat și rafturi pentru accesorii de baie.

Baia de oaspeți are un design laconic și elegant de simplu: o margine colorată cu case colorate și mozaic gri, care delimitează zona umedă, se detașează cu strălucire de decorul de culoare deschisă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: