Apartament duplex în clădire de cărămidă monolit: design de Anna Pominova

Două etaje într-un bloc este o raritate. Pentru a le transforma în locuințe confortabile pentru o familie cu un copil adolescent, designerul a îndulcit conceptul general minimalist cu elemente de stil francez.

O caracteristică distinctivă a acestui apartament este numărul mare de ferestre. Cu toate acestea, nu doar abundența surselor de lumină naturală face ca încăperea să fie luminoasă, ci și podeaua de culoarea laptelui.

Detalii despre apartament: Un apartament duplex cu plan deschis de 97 mp. Într-un apartament cu două etaje, într-o casă de cărămidă și mortar… Krasnoyarsk.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu tânăr, modern, cu un copil.

Dorințele clienților: pentru a obține cel mai confortabil și funcțional spațiu.

Planul de etaj al unui apartament cu două etaje.

Apartamentele cu 2 etaje au propriile lor avantaje acestea oferă posibilitatea de a separa camerele comune de cele private. Și, în consecință, pentru a restricționa accesul la acestea din urmă. La parter se află un living spațios, combinat cu bucătăria. Și pe al doilea.. a amplasat dormitorul copiilor și dormitorul și baia părinților.

Luminozitatea bună a camerei de zi și a bucătăriei este un avantaj incontestabil, care a fost decis să sprijine cu nuanțe de lumină de podea și pereți. Minimalismul într-un spațiu liber și neîngrădit impune nu numai o limitare strictă a cantității de mobilier, ci și un maxim de deschidere și imponderabilitate. Un sistem de depozitare cu zonă TV este format din elemente deschise și dulapuri joase cu uși maturate. Camera de zi are o masă rotundă de luat masa, precum și un bar. Cu toate acestea, nu au ales o masă masivă, ci una ușoară, din sticlă. Măsuța de cafea funcțională are, de asemenea, o suprafață de sticlă. Lipsa de greutate a detaliilor poate fi observată și în designul original al iluminatului de deasupra barului. Luminile sunt fixate pe o grindă de lemn care, datorită iluminării ascunse, pare să plutească în aer.

Citește mai mult  De la studio - un dormitor cu două dormitoare cu un studiu pe loggia: designer Elena Skripkina

Etajul inferior este decorat într-o schemă monocromă. Nuanțele de bej deschis sunt diluate doar cu lemn cald și ornamente violet stins. Accentul principal este pus pe combinația de imprimeuri grafice pe tapet, perdele și gresie pe peretele bucătăriei. La primul etaj, un liliac deschis în dormitorul părinților și un mov aprins în camera copiilor sunt completate de o schemă bej.

Pentru a atenua minimalismul general al interiorului, designerul a adăugat câteva elemente care demonstrează pasiunea proprietarilor pentru Franța. În bucătăria-salon, doi pereți sunt acoperiți cu tapet cu un model rafinat, candelabrele sunt elegant modelate și decorate cu picături de sticlă. În camera copiilor, peretele negru servește drept fundal pentru raftul original în formă de Turnul Eiffel.

Tapet cu modele complicate, candelabre ușoare cu pandantive de sticlă, un șorț de bucătărie pavat cu gresie monocromă – toate aceste elemente completează minimalismul obișnuit și îi conferă o anumită eleganță.

Bucătăria are două tejghele de bar: unul este folosit ca suprafață de lucru, celălalt ca masă de mic dejun.

Scara duce la ușile ambelor dormitoare. Există, de asemenea, un mic dulap încorporat. Ușile cu oglinzi reflectă lumina și lărgesc holul mic.

Peretele, vopsit în negru, creează o profunzime suplimentară. Accente violete strălucitoare luminează camera unui adolescent.

În dormitorul părinților, peretele din spatele căpătâiului are un tapet foto cu model intens. Această caracteristică schimbă scara obișnuită și mărește optic dimensiunea camerei.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: