Apartament cu trei dormitoare într-o casă stalinistă: design de Maria Kashtanova

Cum să scăpați un interior plat de detalii inutile, să integrați cutii insuportabile într-un set de bucătărie și să creați zone de depozitare izolate? Designerul Maria Kashtanova a rezolvat toate aceste probleme în proiectul său.

Camera de zi și bucătăria sunt conectate după reproiectarea unui apartament stalinist. Ca urmare, zona de oaspeți a devenit un spațiu de studio multifuncțional.

Detalii despre apartament: Apartament cu două camere de 90 mp. m într-o casă stalinistă.

Proprietarii apartamentului: familie tânără cu un copil.

Dorințele clienților: creați un interior modern, minimalist și concis în tonuri calme.

Planul unui apartament cu 3 camere după reamenajare.

Modern, minimalist și concis Acesta este exact modul în care clienții și-au dorit să arate viitorul lor interior. Designerul Maria Kashtanova a decis să dilueze interiorul auster cu culori calde de bej și albastru, pentru a conferi apartamentului o atmosferă confortabilă și primitoare.

Stalinkas au fost reproiectate pereți despărțitori între camera de zi și bucătărie sunt eliminate. Rezultatul este un singur spațiu multifuncțional care combină trei zone: gătit, mâncat și relaxare.

Deoarece bucătăria avea proiecții de care nu se putea scăpa din motive tehnice, designerul a dorit să facă aceste cutii parte din interior și să le integreze în decorul bucătăriei. Astfel, chiar dacă bucătăria este formată din mai multe unități, a început să arate ca un singur ansamblu.

Ambele dormitoare.. atât camera copiilor cât și camera părinților.. Culori albastre. Dar utilizarea diferitelor nuanțe de albastru, plus o combinație de albastru și alte culori, a creat două stări de spirit complet diferite în fiecare cameră.

Spoturile de deasupra canapelei creează un model interesant în formă de cruce. Iluminatul original evită soluțiile convenționale, cum ar fi tablourile înrămate.

Citește mai mult  Vilnius: 33 sq.

O deschidere largă care duce din camera de zi în hol a fost decorată cu panouri glisante.

Dineul a fost așezat la marginea celor două zone bucătărie și cameră de zi. Dacă este necesar, acesta poate fi mutat într-una din aceste zone

Cutiile de podea se integrează perfect în bucătărie.

Zona de oaspeți este decorată în culori calde de la nisip deschis la maro ciocolatiu.

Creșa este nou mobilată într-un mod simplu și necomplicat. Tânărul proprietar al camerei poate moderniza el însuși interiorul cu elemente și accesorii de interior reale, pe măsură ce crește.

Un dulap mare încorporat cu uși goale a rezolvat problema dezordinii veșnice din camera copiilor.

Dormitorul părinților are acum două spații de depozitare- dulap și cămară. Spațiul de dormit a fost eliberat de obiecte străine.

Schema de culori pentru baie- tonuri de liliac cu saturație variabilă.

Deasupra băii erau aliniate rafturi pentru accesorii de baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: