Apartament dup─â modific─âri: designer Ekaterina Papyrina

Apartamentul cu un coridor cu oglinzi, unit pentru un volum maxim de volum. Solu╚Ťia contrastant─â a interiorului a fost foarte reu╚Öit─â ╚Öi chiar festiv─â.

Proiectul de cre╚Ötere a suprafe╚Ťei utile a apartamentului de c─âtre designerul Ekaterina Papyrina – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament".

Clientul i-a trasat designerului Ekaterina Papyrina o sarcin─â specific─â: s─â realizeze designul interior al unui apartament de 90 mp din toate camerele. m trebuie s─â fie maximizat─â. Solu╚Ťia a fost u╚Öoar─â: reproiectarea amenaj─ârii, combinarea unor camere ╚Öi un hol cu oglinzi au ajutat. Cu at├ót mai mult cu c├ót feedback-ul despre holul cu oglinzi ca o oportunitate de a extinde vizual spa╚Ťiul a fost numai pozitiv. Formele fluide ╚Öi culorile contrastante au creat un efect dinamic. Materialele moderne de finisare, un model grafic rafinat pe pere╚Ťii camerei de zi, mobilierul ╚Öi decorul elegant dau originalitate ╚Öi completitudine interiorului. Scenariile de iluminat bine concepute sunt esen╚Ťiale pentru a crea o impresie general─â festiv─â a apartamentului.

Cite╚Öte mai mult  Heritage by Geometrium.
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: