Apartament minimalist în Izmailovo

În acest apartament de 126 de metri pătrați din Izmailovo, arhitecta Alexandra Fedorova din București a creat un interior minimalist, bazat pe combinația sa preferată de culori alb, bej și gri. O amenajare confortabilă, un joc de volume și texturi, accente vii și multă lumină. Ce altceva se mai poate găsi în această locuință confortabilă?

Layout

Amenajarea interioară a unui apartament de 126 mp. ( bebeluși de 2 și 3 ani ) așa că designerul a făcut-o foarte confortabilă și confortabilă. Apartamentul este planificat foarte convenabil: mai întâi intrați în zona holului cu un dulap mare- În ea pot fi depozitate toate hainele și pantofii proprietarilor. În continuare, un coridor duce la zona principală, formată din living și bucătărie. Din camera spațioasă și luminoasă, puteți accesa zona privată: o cameră pentru ambii copii sau un dormitor pentru părinți cu baie proprie.


Citiți și despre:

  • Un studio pentru o familie tânără cu doi copii
  • Un apartament cu trei camere și o cameră pentru doi copii
  • Minimalism funcțional într-un apartament pentru o familie cu trei copii

Bucătărie

Zona de bucătărie este amenajată lângă o fereastră panoramică pe toată înălțimea, separată de aceasta printr-un bar sculptural. Aici, schema de culori deschise este implementată prin utilizarea de suprafețe lucioase, care reflectă lumina. Piesa centrală a compoziției este masa mare pătrată de 1400 x 1400 cm. În ciuda dimensiunilor sale masive, masa are un aspect armonios și ușor, efect creat de blatul pătrat din sticlă transparentă, încastrat în tăblia arhitecturală. Masa este înconjurată de jumătăți de scaune, iar seara masa este luminată de un candelabru de lămpi multicolore translucide. Împreună cu jumătățile de scaune, este o zonă de accent colorat. Mobilierul de bucătărie este integrat în perimetrul camerei, prelungind vizual pereții. Șorțul este realizat din sticlă mată și iluminat din spate. Iluminarea poate fi controlată cu o telecomandă specială. Barul de la fereastră are locuri suplimentare pentru o petrecere mai mare, ceea ce poate fi util în cazul în care proprietarii plănuiesc să aibă mulți oaspeți. Din combinația de culori alb-bej-cenușiu-gri aleasă pentru apartament, un alb proaspăt predomină în bucătărie, creând un sentiment de puritate.

Citește mai mult  Un apartament cu trei dormitoare dintr-un apartament standard cu două dormitoare: design de Elena Bogatyryova

Camera de zi

Zona de relaxare adiacentă bucătăriei este într-o culoare dominantă gri. Aici, geometria clară și directă a minimalismului este îndulcită de volumul și confortul canapelei, de suprafețele texturate, de contururile circulare ale măsuței de cafea și de lampa de podea cu abajur alb. Canapeaua este suficient de mare pentru a găzdui întreaga familie, dar designerul a creat scaune suplimentare. Acesta este un fotoliu mic cu o husă din blană albă Un detaliu util, care adaugă farmec spațiului. Peretele din fața canapelei este prevăzut cu un televizor cu ecran mare și un șemineu.

Dormitorul

Tonurile liniștite caracterizează dormitorul părinților. Peretele din spatele patului, ca și patul în sine, este realizat la comandă în panouri de piele în două culori – gri cafea și gri nisip. Peretele televizorului din fața patului are aceeași schemă de culori. În dreapta televizorului se află o măsuță de toaletă mică, cu un fotoliu.

Baie

Baia se învecinează cu dormitorul, dar este separată de acesta printr-o partiție glisantă transparentă. Peretele din spatele băii este acoperit cu lamele din lemn, iar ceilalți pereți sunt din marmură naturală cu textură canelată. Un singur blat de lucru monolit cu chiuvete Corian® completează compoziția.

Camera copiilor

Interiorul camerei pentru copii este atractiv și practic în același timp. Înainte de designer

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectură APRIORI design Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: