New York: apartament 35 mp.

Abordarea unui stilist pentru amenajarea unui apartament mic – toate elementele spațiului sunt puse laolaltă ca un puzzle.

Proprietarul acestui mic apartament, un stilist de profesie, este convins că, pentru a face un interior interesant, nu trebuie să se teamă să combine detaliile și să nu uite niciodată de micile detalii.

Informații despre obiect:
Locație: New York
Suprafața: 35 mp.
Anul: 2011
Designer: Marcus Hay ( Marcus Hay )

patul ocupă o proporție impresionantă din camera de zi, care se întâmplă să fie și camera de zi și sufragerie. Pe părțile laterale ale camerei de dormit-living: ( dar cu o fereastră ) o baie și o cabină de anexă, pe de altă parte- bucătărie lungă și îngustă spălătorie ( de asemenea, cu o fereastră ) plus un dulap mare încorporat.

Proprietarul.. un mare fan al stilului anilor '50, așa că există o mulțime de designeri clasici. Marcus, la fel ca mulți decoratori din New York, iubește piețele de vechituri și magazinele de vechituri.. motiv pentru care apartamentul său are atâtea detalii interesante.

«La început am crezut că doar mobilierul ușor și elegant se va potrivi într-un apartament mic, dar apoi mi-am dat seama că m-am înșelat. În practică, obiectele mari arată cel mai bine într-un spațiu mic. Scara este doborâtă și se creează iluzia de spațiu. Deci, dacă vă gândiți să puneți două fotolii înclinate sau o canapea mare în camera de zi.. "alege a doua.".

Confort se află în prim-plan, așa că patul este mare și confortabil, deși ocupă aproape jumătate din cameră.

Și chiar și caracteristica tradițională, dar inutilă, a unui scăunel la piciorul patului poate fi întotdeauna făcută loc pentru el. O ilustrare a faptului că puteți avea atât confort, cât și decor.

Citește mai mult  Apartament cu 4 camere în seria 121-T1: design de Sergei Abramov

Pe o comodă de epocă O colecție de busturi ceramice din piețele de vechituri europene.

Apartamentul lui Markus este chiar un pic mai decorativ – nu există pereți goi sau suprafețe goale. Proprietarul lansează o provocare: o amprentă mică nu este o scuză pentru a vă refuza lucruri frumoase.

Unul dintre cele mai neobișnuite lucruri din apartament.. Uși uriașe găsite la o curte de recuperări. «Sunt atât de impunătoare, se pare.. în spatele lor se află o cameră mare și aerisită.". Un alt exemplu de cum să "dăm jos scara". În fața ușii Zona de luat masa: masa clasică Tulip de Saarinen ( Eero Saarinen ) un fotoliu metalic de Eames ( Charles și Ray Eames ).

Vizavi de zona de luat masa, în spatele micii camere de sticlă uși, un colț minuscul și extrem de primitor cu un birou, presărat cu tot felul de detalii frumoase. Și cum ar mai putea fi locul de muncă al unui stilist??

Bucătărie Mic și foarte funcțional. Dar aici este loc și pentru lucruri frumoase: un raft simplu de la IKEA găzduiește o colecție de ceramică pentru masa de sufragerie.

Maximul care ar putea încăpea în această mică bucătărie.. O pereche de dulapuri și aparate încorporate.

Baia de pe partea opusă a apartamentului.. extrem de laconic. Dar are o fereastră mare. De lux, totuși?

Dacă profesia cuiva pentru a asambla "povești" frumoase de lucruri frumoase, apoi, în propria sa casă, aceste "povești" peste tot.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: