Cameră unică cu zonare fără cusur: Proiectul Nataliei Vasilyeva

O zonă mică pentru o garsonieră – nu există niciun motiv pentru a nu avea un dormitor separat. Bineînțeles, va trebui să vă învârtiți în jurul capului, dar designerul Natalia Vasilyeva vă asigură că va exista întotdeauna o soluție.

Formele rotunjite și culorile calde unesc toate zonele acestui apartament.

Informații despre apartament: garsonieră într-o clădire nouă.

Proprietarii apartamentului: Tineri studenți căsătoriți.

Ce își doresc clienții: dormitor separat, baie comună.

Planul unei garsoniere după reamenajare.

Adevăratul punct culminant al acestui proiect Zonarea neobișnuită a unui apartament cu o cameră. Apartamentul are puțin spațiu, iar partițiile liniare grele ar transforma acest spațiu de locuit într-un labirint de camere mici. Designerul Natalia Vasilyeva a renunțat la geometria strictă și a ales modele semicirculare pentru o zonare fără probleme a apartamentului cu o singură cameră.

Camera de zi este, de asemenea, separată de hol printr-un perete despărțitor semicircular, care funcționează parțial ca un bar pe partea de bucătărie. Canapeaua spațioasă urmează forma unei partiții. Benzile de pe peretele semicircular din spatele canapelei și de pe șorțul de bucătărie unesc ambele zone.

Baia combinată este separată de camera de zi printr-o partiție semicirculară Un astfel de perete despărțitor nu numai că economisește spațiu, dar se potrivește și în conceptul general de interior. Ca un pat rotund în dormitor.

Zonarea rațională a apartamentului cu o cameră ne-a permis să creăm mai multe zone importante, dar nu exista spațiu pentru un birou, așa că a fost plasat pe balconul izolat.

Dungile orizontale de pe perete și o oglindă mare fac ca un hol mic să pară mai mare, care curge ușor în camera de zi

Citește mai mult  Apartament în tonuri de bej: designer Tatiana Balaboshina

Mobilierul de bucătărie din ciocolată închisă este completat de frigiderul Smeg portocaliu iconic în stil retro Smeg.

Zona de luat masa este situată într-un colț confortabil și luminos. Dungile verticale de pe perete cresc vizual înălțimea camerei.

Matlasare moale pe peretele de deasupra căpătâiului. Țesăturile ușoare de culoare portocalie moale fac dormitorul cald și vesel.

Culoarea cheie a interiorului apartamentului, portocaliu, se îmbină minunat cu salata moale din baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: