Casă de țară în stil mixt: design de Anna Belokon

Orice stil poate fi amestecat într-un interior modern, cu condiția să ai gust și simțul proporțiilor. În acest caz, designerul și clientul au făcut o treabă excelentă.

Simbol al căldurii unei case de familie – șemineu mare. Se așează confortabil în colțul camerei de zi.

Informații despre casă: Casă de țară cu 2 etaje, suprafață totală de 386 mp. m, cu mansardă și subsol în regiunea Tyumen.

Proprietarii casei: un cuplu căsătorit și doi fii adulți.

Cerințele clienților: confort, detalii practice, mobilier de calitate și un design interior bine gândit în stilul "casă de țară".

Amenajarea interioară a parterului unei case cu două etaje.

Amenajarea interioară a primului etaj al unei case cu două etaje.

Casa este construită în conformitate cu un proiect individual într-o zonă ecologică curată din regiunea Tyumen. În timpul dezvoltării proiectului de design au fost făcute câteva mici corecții la aspectul interior al casei: au fost adăugate vestiare și a apărut o baie pentru oaspeți la primul etaj.

Un cuplu va locui permanent în casă. Ei au copii adulți care vin să-i viziteze doi fii. Clienții muncesc din greu, sunt în permanență în mișcare. Pentru ei, era foarte important să se adune în familie în jurul șemineului. Designerul a acordat o atenție deosebită tuturor detaliilor proiectului. Stilul a fost planificat individual pentru fiecare cameră și fiecare element decorativ și de mobilier a fost ales cu atenție. Cerința a fost – atât finisajul, cât și mobilierul și decorul trebuiau să fie de înaltă calitate.

Rezultatul este un interior în culori delicate; fiecare cameră este complementară celei precedente, trecând fără probleme de la o textură la alta, de la un detaliu la altul. Interioarele de la parter sunt într-o schemă de culori crem de afine, cu un efect subtil de pudră Platină și argint. Strălucirea subtilă a plăcilor de pardoseală și a mobilierului lucios se reflectă reciproc, subliniind moliciunea și loialitatea interiorului. Dispunerea internă a casei permite trei dormitoare la primul etaj, fiecare cu propriul stil individual.

Citește mai mult  Hotel de cărămidă

O oglindă decorativă de design original atrage atenția asupra ei înșiși, colectează și reflectă lumina, rama sa urmează liniile ornamentului tapetului, curbele elementelor decorative ale corpurilor de iluminat.

Portalul șemineului este finisat cu tencuială decorativă cu efect de tencuială argintie, care va străluci atunci când luminile șemineului strălucesc.

Modelul de pe geamul ușii se potrivește cu tapetul.

Dimensiunea bucătăriei te face să te simți într-un bar adevărat.

Masa de luat masa în fereastra de golf a fost confortabilă – perfectă pentru o masă de familie de seară.

În acest birou, clasicul și modernitatea se întâlnesc: forme și culori din trecutul confortabil, materiale și obiecte din prezent. Picioarele mesei ne duc înapoi în secolul al XIX-lea, forma blatului de masă reflectă ergonomia modernă, în timp ce picioarele cromate ale scaunului rotativ sunt din secolul XXI.

Un "trei" moale – O replică a stilului decorativ de la începutul secolului XX.

În baie, materialele moderne și formele sofisticate din secolele trecute se ciocnesc din nou.

Părțile verticale ale picioarelor sunt albe, iar cele orizontale sunt negre. Această combinație face ca scara să pară foarte ușoară, treptele negre par să plutească.

Plafoane cu mai multe niveluri, spoturi luminoase, lămpi, oglinzi cu ornamente, tapițerie și tapet turcoaz nobil – această sală nu va fi plictisitoare.

Unul dintre dormitoarele de oaspeți are un stil auster, decorat cu tapet de culoare cacao închis și mobilier wenge.

Compoziție strictă de dreptunghiuri: dulap, lampă, masă, panou cu plasmă.

Tapetul și mobilierul de culoare închisă contrastează cu aurul bogat al tencuielii decorative. O oglindă de aur completează compoziția.

Citește mai mult  Clanul Kennedy Familia Kennedy

Un alt dormitor de oaspeți. Notă: în fiecare cameră de oaspeți se găsește un colț de lucru – un tribut adus vieții dure de lucru .

Ruperea stilului general este un ton bun de design modern. Tapet foto avangardist este integrat într-un interior clasic.

Dormitorul principal este decorat în tonuri fumurii, moi, liliachii și vanilie.

Contrastele de tablă de șah de întuneric și lumină fac ca interiorul dormitorului să fie mai reliefat și mai expresiv.

O canapea elegantă se cuibărește într-o fereastră. Aici puteți trage un pui de somn după o masă copioasă sau vă puteți bucura de o carte interesantă.

Liniile netede ale finisajului din zona bazinului de spălare atenuează austeritatea grafică a mozaicului.

Elementele acestui decor de baie – citate pentru un interior de dormitor de oaspeți în tonuri întunecate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: