Comisarul Rex: proiect de apartament de 55 mp.

Designul ușor al apartamentului atrage prin combinația de texturi naturale și accente luminoase, precum și prin consonanța dintre formele simple și cele mai complexe. Aici domnește un confort cald datorită abundenței de materiale naturale, iar caracterul practic este diluat cu o eleganță ușoară.

Interiorul unei clădiri de 55 mp. m în complexul rezidențial "Buninskie Alley Creat de studioul "Design Victory" Pentru omul de afaceri și câinele său. Printre dorințele pentru designul interior se numără utilizarea luminii, a nuanțelor naturale de culoare, a materialelor naturale și a detaliilor de accent. Clientul și-a dorit un interior calm și echilibrat, care să nu fie lipsit de originalitate. Designerii au ales un interior în stil loft cu elemente de stil japonez.

Bucătărie

Accentul principal în bucătărie este pus pe zona de luat masa: scaune galbene strălucitoare și lumini suspendate pe mai multe niveluri.. sunt detaliile care însuflețesc paleta monocromă a camerei. Zona șorțului placată cu piatră gri, pusă în valoare de o pardoseală de marmură cu nervuri gri.

Camera de zi

Zona de living este dominată de un perete de cărămidă neagră Elementele albe și din lemn ale sistemului de rafturi pentru suporturi TV se disting frumos pe acest fundal. De asemenea, lemnul este folosit în designul mobilierului: un sistem de depozitare sub televizor, o măsuță de cafea rotundă și un raft pentru cărți. Un alt element de mobilier proeminent este canapeaua de dimensiuni generoase, a cărei tapițerie gri seamănă cu nuanța pietrei din zona "șorțului" în bucătărie. Siluetele lămpilor de deasupra zonei de relaxare urmează forma rotunjită a măsuței de cafea.

Citește mai mult  Casă de vară din lemn: designer Olga Maslakova

Coridor

În schema neutră neutră a interiorului holului, detaliile negre ies în evidență: lămpile, un cadru lângă oglindă, picioarele consolei.

În fotografie: coridorul din proiectul realizat de Pobeda Design

Forma plăcilor de marmură de pe podea creează un efect decorativ interesant. Învelișul din lemn al dulapului este în ton cu fronturile din lemn ale bucătăriei.

Baie

Elementele cadrului – oglinda, perdelele de duș, raftul și suportul pentru prosoape – ies în evidență pe fundalul albastru calm. Formele rotunjite ale accesoriilor sanitare sunt susținute de forma corpurilor de iluminat suspendate. dale mici merg bine cu marmură de format mare pe podea. Adevărata decorare a unei băi este o fereastră. Sala de duș este realizată într-un design constructiv: zona de duș este evidențiată de o combinație de plăci albastre în diferite nuanțe, în timp ce fundalul alb completează accentele negre.

Dormitor

Atenția principală în interiorul dormitorului este atrasă de peretele din spatele căpătâiului, realizat într-un finisaj cu plăci vechi de hambar. Combinația de texturi diferite de lemn arată izbitor și se armonizează cu restul designului interior: scândurile gri se potrivesc cu patul și perdelele gri; lampa grafică funcționează ca un detaliu elegant. Acoperirea neutră a podelei acționează ca un fundal. Accent luminos fotoliu galben lângă fereastră.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: