Cum să transformați un apartament cu o cameră într-un apartament spațios cu două camere: un proiect de Ekaterina Lopatina și Philip Arutyunyan

Designerii au dărâmat cu ușurință toți pereții antidemolare și au creat un interior modern cu toate dorințele unei familii cu doi gemeni drăguți și răutăcioși în spațiul liber.

O schemă de culori pastelate, texturi catifelate ale țesăturilor și elemente rafinate, cum ar fi candelabre și rame de tablouri, sunt menite să compenseze minimalismul simplu al interiorului.

Informații despre apartament: Garsonieră de 58 de metri pătrați. . la etajul 4 al unei clădiri de cărămidă cu 9 etaje din București.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără cu copii gemeni ( băieți de 2 ani ).

Dorințele clienților: creșterea numărului de camere- un dormitor separat pentru părinți, o creșă separată și o cameră de zi în bucătărie.

Planul apartamentului cu o cameră după modificare.

Designerii au avut sarcina de a transforma un apartament cu o singură cameră într-un apartament cu două camere, cu camere separate pentru părinți și copii și o bucătărie-salon combinată. Toți pereții inutili au fost ( din fericire, dispunerea clădirilor din cărămidă permite acest lucru ), spațiul a fost complet regândit și au fost făcute numeroase modificări de dispunere.

O bucătărie combinată cu o cameră de zi a constituit piesa centrală a compoziției. Bucătăria trebuia să fie nu numai o zonă comună în care toți membrii familiei să se adune pentru prânzuri, mic dejunuri și activități de petrecere a timpului liber, ci și să facă procesul de gătit de zi cu zi cât mai convenabil posibil. au fost create nișe de-a lungul celor doi pereți pentru a găzdui cât mai multe aparate. Ceilalți doi pereți sunt ocupați de o canapea de colț confortabilă, înclinată.

Dormitoarele sunt relativ mici, dar o amenajare rațională a spațiului interior le face foarte confortabile și chiar spațioase. Camera gemenilor a primit o atmosferă luminoasă, ca de navă Pereții sunt căptușite cu lambriuri din lemn, ca o extensie.. Candelabru cu elice și textile albastru deschis. Dormitorul părinților este cel mai elegant în stil. În balconul alăturat este ascunsă o debara cu masă de călcat și uscător de rufe.

Citește mai mult  Dragoste adevărată

Dificultățile în implementarea unei astfel de soluții de proiectare au apărut din cauza faptului că bucătăria a fost mutată aproape în centrul apartamentului. Cu toate acestea, dispunerea apartamentelor în clădirile de cărămidă a făcut posibil acest pas. Peretele despărțitor, care a fost folosit pentru a separa nișa bucătăriei, este proiectat în așa fel încât să formeze și spațiul interior al dormitorului părinților și al băii combinate, unde, pe lângă cadă și cabină de duș, există o mașină de spălat și un sistem de depozitare. La intrare există o cameră separată pentru vestiar.

Astfel, un apartament mic a devenit un loc interesant și confortabil, unde planificarea inteligentă și soluțiile interesante iau în considerare interesele tuturor membrilor familiei.

Totul în hol este foarte funcțional: de la panourile mari de oglinzi, care nu numai că servesc pentru a te vedea în mărime naturală, dar și pentru a mări vizual spațiul mic, până la pereții acoperiți cu un material foarte practic.. cu microciment.

Având în vedere că există o garderobă vizavi de intrare, holul nu este aglomerat cu mobilier. Aici, singurele lucruri rămase sunt un cuier, rafturi deschise și o bancă confortabilă. Un panou cu umerașe din piele tapițată albă, ușor de întreținut.

Garderobă dotată cu rafturi, sertare și cuier de haine.

Punctul focal al compoziției din bucătăria-salon este grupul de luat masa transparent cu un candelabru neobișnuit deasupra acestuia.

Placarea șorțului de bucătărie este realizată din ardezie naturală. O combinație de piatră naturală aspră cu o schemă de culori și texturi moi creează un joc interesant de contraste.

Deoarece bucătăria se află simultan cu camera de zi, s-a încercat ca unitatea de bucătărie să fie deghizată într-un sistem de depozitare convențional.

Citește mai mult  Cum să vă decorați casa de țară în stil englezesc?

În camera copiilor am încercat să creăm o atmosferă confortabilă și confortabilă, adăugând accente de "pătuț" Interiorul este decorat cu lemn cald și un candelabru neobișnuit cu elice.

Dulap de haine, jaluzele și ecran de radiator realizate din același tip de lemn, a ordonat interiorul pepinierei.

Arhiva foto de familie din camera copilului a fost deja dotată cu un cadru elegant în albastru deschis.

Dormitorul este cea mai delicată încăpere din apartament, cu o schemă de culori pastelate și lumini suspendate de cristal, completate de mesele ușor așezate care servesc drept noptiere.

Toate ușile au fost proiectate pentru a economisi spațiu în dormitor, în camera copiilor și chiar în baie.. transformat într-un pervaz glisant.

Pe balcon, conectat la dormitor, au fost instalate două niveluri de uscătoare pliabile pentru rufe, care pot fi, de asemenea, călcate pe ele. Pervazul ferestrei în sine este tapițat în lemn și transformat într-o mică stație de lucru.

Baia mică este suficient de mare pentru o familie atât de numeroasă: o cabină de duș, o cadă de baie și o chiuvetă de dimensiuni normale. Nișa de deasupra instalației este iluminată suplimentar și există, de asemenea, un încălzitor de apă ascuns în cazul în care se întrerupe apa caldă este prevăzută o trapă ascunsă pentru aceasta.

O nișă deasupra mașinii de spălat este prevăzută cu un spațiu de depozitare integrat.

Pereții din baie sunt acoperiți cu travertin natural, care are o textură plăcută și poroasă.

Proiect al designerilor Ekaterina Lopatina și Philippe Harutyunyan- Participanții la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp". " la .

Citește mai mult  Apartament cu trei camere în stil ecologic: proiectul AI-Studio

Alte proiecte de apartamente :

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului din proiectul ANC Concept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: