Un dormitor într-o clădire de panouri: trucuri de design minimalist de Oleg Kurgaev

Atunci când zona este mică, dar există o mulțime de lucruri, aveți nevoie de soluții non-triviale. Designerul a ales mobilierul sculptural de o tăietură personală, care servește ca un decor funcțional al apartamentului. Și a folosit inteligent iluzia vizuală a sticlei pentru a delimita spațiul.

Bucătăria era prea mică pentru a găzdui o masă de luat masa cu drepturi depline și a fost înlocuită cu o masă pliantă.

Detalii despre apartament: Apartament cu o cameră de 32 de metri pătrați. m într-o clădire de panouri din Nijni Novgorod.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: Un interior minimalist interesant, un spațiu de lucru indispensabil pentru proprietarul apartamentului.

Schema unei garsoniere într-o clădire de panouri după reamenajare.

Proprietarul acestui apartament.. designer și director artistic al unei agenții de publicitate. Stilul designului său plat a fost sugerat de clientul însuși.. minimalismul restrâns cu materiale naturale în decor, de fapt, acesta este un semn al stilului scandinav modern. Designerul a sugerat folosirea culorilor naturale alb amestecat cu tonuri de lemn. Clientul a fost, de asemenea, foarte clar în ceea ce privește cerințele pentru layout- zonarea camerei de zi în zone de dormitor și cameră de zi și amenajarea unui loc de muncă cu drepturi depline. După remodelare, s-a decis dimensiunea patului și a canapelei, peretele de lângă locul de muncă a fost căptușit cu o tablă mare și vopsit. Toate materialele de finisare utilizate sunt clasa bugetară. Accent pe finisaje simple, dar neconvenționale.

Hol de intrare. Ușa de la toaletă este montată pe partea laterală a intrării și este, de asemenea, acoperită cu scândură. Mașina de spălat este ascunsă în dulapul din hol. O pompă permite mașinii de spălat să se scurgă în cea mai apropiată conductă de toaletă, conducta este în șapă.

Citește mai mult  Casă de familie spațioasă în Harkov: designer Roman Lesovoy

Zona camerei de zi. Camera este împărțită în două zone cu drepturi depline- o cameră de zi cu un birou și un dormitor. Masa de lucru se întinde de-a lungul peretelui și face legătura între cele două zone funcționale diferite.

zona de dormitor. Între pat și canapea este amplasată o partiție de sticlă, iar o perdea este folosită ca element suplimentar de zonare.

Bucătărie. Un decor non-standard sub forma unui tablou cu un model avangardist și a unui scris de perete stencilat va anima bucătăria simplă.

Baie. Pentru baie, designerul a venit cu două finisaje diferite.. singura diferență este alegerea culorilor pentru gresia porțelanată, iar podelele sunt în ambele cazuri din mozaic chinezesc.

Proiectul designerului Oleg Kurgaev participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 de metri pătrați. " la .

Vezi alte interioare de apartament

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Irina Panasovskaya Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de studioul de arhitectură Archiplus Interiorul apartamentului dintr-un proiect al decoratorului Anastasia Muravyeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: