Garsonieră pentru un tânăr: designer Alexander Sheremetiev

Opțiuni de design pentru apartamente cu o singură cameră: Diviziunea tradițională a spațiului în camere separate, combinată cu o formă neobișnuită a camerei de zi.

Variante moderne de proiectare a unui apartament cu o cameră folosesc de obicei un aspect de studio, cu atât mai interesant această soluție de designer Alexander Sheremetiev.

Variantele de design ale unui apartament cu o cameră, proiect de Alexander Sheremetiev – participant la concursul "Cel mai bun interior 3D al unui apartament studio" la

În imagine: schița unei garsoniere pentru un tânăr.

Suprafața în 48 mp. m a permis să pună în aplicare o varietate de opțiuni pentru proiectarea apartament cu 1 dormitor, dar a fost ales cel în care toate camerele: camera de zi, bucătărie, balcon, hol, și, desigur, o baie, izolat unul de altul.

Apartamentul pentru o persoană tânără nu are un dormitor separat ( este situat în apartamentul alăturat ) dar poate dormi și în camera de zi. Hol de intrare decorat cu panouri din lemn. Interesant proiectat intrarea în camera de zi: este o ușă glisantă semicirculară, care repetă forma unei deschideri de fereastră.

Culorile de decorare a camerei bej deschis, gri argintiu, alb.

Fotografia cu mobilierul apartamentului cu o cameră arată accesoriile și obiectele de decor, asortate inteligent la decorul modern și laconic. Covorul de pe podea în formă de piele, un corp de iluminat neobișnuit și o fotografie a unui peisaj montan și un bust clasic în stil antic.

Bucătăria în tonuri calde de teracotă este decorată cu cărămidă. De aici aveți acces la o grădină de iarnă în miniatură, pe balcon.

Citește mai mult  Garsonieră cu acoperiș de sticlă: designer Dmitri Pozarenko
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: