Interiorul unei case de țară de lux: design de Studio Mill

Design luxos de cabană în stil clasic, cu zonă de living deschisă, draperii din țesături strălucitoare și oglinzi mari

Amenajarea interioară a unei case de țară în interior de către Studio Mill – câștigător al concursului "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare".

Designul interior al unei case de vacanță prezentat în fotografie un exemplu de utilizare cu succes a motivelor clasice în proiectarea locuințelor. Casa de 500 mp. Într-o casă de lux într-o casă de oraș, într-o schemă de culori clasică tradițională bej și cafea, cu utilizarea de albastru și auriu. Camera de zi mare, cu linii curate și forme geometrice, în plan deschis. Combinația de suprafețe atent aleasă este izbitoare: țesături lucioase, mobilier negru, oglinzi, modele de piatră naturală pe șemineu și gresie pe podea. Dormitoarele sunt decorate într-o notă mai moale, folosind o varietate de texturi: satin, catifea, perdele. O atenție deosebită este acordată scenariilor de iluminat: câteva candelabre și lămpi de podea rafinate fac ca interiorul să fie complet și solemn.

Citește mai mult  Proiecte de case cu ferestre panoramice: proiect de Elena Turchankova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: