Kiev: apartament de 36 mp. 

Dacă scăpați de pereții despărțitori suplimentari și conectați balconul, un apartament mic poate fi transformat într-un studio modern. Dar pentru ca un interior să devină confortabil și să ia o aromă boemă, nu este suficient: este nevoie de un joc de nuanțe și de un gust pentru detalii.

Dacă prețuiești comunitatea, iubești arta și nu poți să treci peste lucrurile frumoase, dar nu știi cum să îți decorezi apartamentul mic pentru a se potrivi cu hobby-urile tale, nu-ți refuza plăcerile vieții pentru că "spațiul este strâmt"…. Designul studioului, liniile curate, nișele proiectate la comandă pentru mobilier și o schemă de pereți luminoasă și rece sunt răspunsurile. Un fotoliu de lux, tablouri și antichități ar obține statutul de vedetă într-un astfel de interior.

Informații despre obiect:
Locație: Kiev
Suprafața: 36 de metri pătrați.
Anul: 2009-2013
Arhitect: Konstantin Rusev
Foto: Andrey Avdeyenko

În imagine: Konstantin Rusev, arhitect

Interiorul a fost proiectat inițial pentru o închiriere, astfel încât întrebarea despre cum să se amenajeze o garsonieră avea nevoie de un răspuns pragmatic. Costurile pentru mobilier și materiale au fost menținute la minimum: podeaua este parchet laminat și gresie porțelanată ieftină ( hol, baie ) pereții sunt vopsite, parțial căptușite cu tapet lavabil, nu prea mult mobilier, ieftin în principal. Zonarea este practică: zonă de dormit în nișă, zonă de relaxare suplimentară pe balconul atașat, mobilier de depozitare-.. Nișă încorporată ( dulap în hol, un dulap pentru vase și un frigider în bucătărie ) sau independent "pe măsură" ( dulap pe balcon, unități de podea joasă cu o mașină de spălat în baie ). Culori non-triviale: în afară de alb- Nuanțe complexe de verde rece și mov. Pe măsură ce proprietarul-bătrân a devenit din ce în ce mai devotat interiorului, a fost păcat să dea apartamentul altcuiva, nici măcar pentru mult timp.

Citește mai mult  Artist

Înainte de modificări apartamentul avea cinci încăperi separate cu uși batante: hol de intrare, cameră, bucătărie, baie separată. Nu există niciun perete de susținere în interior, astfel încât vechile pereți despărțitori pot fi eliminați.

După reproiectare Nu există pereți între hol, cameră și bucătărie. Baia este unită și lărgită în detrimentul coridorului, cu o ușă glisantă pentru a economisi spațiu. Între hol și zona de dormit este un perete despărțitor: în zona de intrare are un dulap încorporat, pe de altă parte este o nișă pentru o saltea de pat dublu. Balconul a fost atașat și izolat.

Holul de intrare pare spațios, datorită deschiderii către camera de zi și amenajării: pe partea dreaptă ușă glisantă cu oglindă în baie, la stânga ( dulap pe balcon, dulapuri de baie cu podea joasă un dulap încorporat cu uși din sticlă mată.

Ușa de intrare a fost acoperită cu același tapet ca și pereții și panourile laterale ale ușii de nișă ușa a "dispărut", și spațiul a început să pară solid și spațios. Continuând tema naturii, covorul este o imitație a unei grămezi de pietriș.

Pentru a evita accentuarea tavanului jos, au fost folosite două cuburi mici pivotante ca plafoniere, aproape de colțurile camerei. Acestea sunt completate de aplice și de o lampă de podea. Ia aminte.. în studio nu există niciun scaun, astfel încât toată lumea poate alege spațiul de relaxare și socializare pe placul lor. Prima vioară este canapeaua din centrul camerei.

Garsoniera va arăta îngrijită și ordonată dacă este mobilată cu mobilier simplu, alb și lucios și pereți de culoare solidă. Acest fundal este potrivit pentru orice accesoriu Nu va exista nicio impresie de pestriț.

Citește mai mult  Apartament dublu în stil clasic: design de Ilya Efimkov

Un cadru mare, colorat, a fost construit în deschiderea dintre camera de zi și balcon pentru a se potrivi cu tapetul gri liliachiu, perdeaua aerisită a fost completată de o perdea grea de aceeași culoare. Acest lucru conferă interiorului o notă de finisare.

Spațiul de dormit este amenajat pe un podium jos. O nișă de colț în trepte pentru o bibliotecă a fost creată lângă tăblie. Atmosfera de țară este pusă în joc de tapetul "pădure" Motive patchwork, cuverturi de pat și perne. Pe două "tulpini" lungi și flexibile sub tavanul nișei din dormitor Lustre cu ecran reflectorizant pentru a proteja lumina de ochi.

Detaliu romantic: Fereastră mare de sticlă mată deasupra băii. Îndepărtarea bazinului baptismal a necesitat o pantă pentru scurgere, care a fost ascunsă într-un podium înalt, iar cada de baie a fost prevăzută cu o treaptă în nișă.

Deasupra blatului de lucru din bucătărie sconce pivotant: există suficientă lumină.

Proiecte de apartamente mici

Interiorul apartamentului din proiectul Biroului de proiectare Eurostroy Management Interiorul apartamentului din proiectul implementat de proiectant Interiorul apartamentului dintr-un proiect al firmei de arhitectură SL project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: