O dublă în G-5i: un proiect de Roman Klementiev

Ce este tipic pentru apartamentele tipice? Tavane joase, camere mici, buc─ât─ârii ├«nguste ╚Öi holuri mici. Este posibil s─â schimba╚Ťi acest lucru ╚Öi s─â transforma╚Ťi un apartament ├«ntr-un spa╚Ťiu de locuit confortabil ╚Öi confortabil??

Informa╚Ťii despre apartament: apartament tipic cu 2 camere cu o suprafa╚Ť─â de 42,6 mp. Situat la etajul 5 al unei cl─âdiri de 8 etaje din seria G-5i.

Proprietarii sunt o tânără mamă și fiul ei de 9 ani.

Cerin╚Ťele clien╚Ťilor: design interior modern, fiecare membru al familiei spa╚Ťiul s─âu.

Planul de etaj al unui tipic de dou─â camere.

Proiectele de design standard ale apartamentelor standard nu sunt, de obicei, lipsite de varietate clien╚Ťii insist─â cel mai adesea s─â combine buc─ât─âria ╚Öi camera de zi. Dar nu ╚Öi proprietarii acestui apartament, ei erau mai preocupa╚Ťi de spa╚Ťiul lor personal. Astfel, buc─ât─âria a fost l─âsat─â izolat─â, iar zona de oaspe╚Ťi a fost transformat─â ├«n dormitor. Camera este mic─â, dar datorit─â zon─ârii adecvate ╚Öi decor─ârii inteligente pare foarte spa╚Ťioas─â. Exist─â o zon─â de dormit, o zon─â de primire ╚Öi de depozitare a hainelor ╚Öi chiar o bibliotec─â mare.

Apartamentul are pu╚Ťin─â lumin─â natural─â, a╚Öa c─â mobilierul, pere╚Ťii ╚Öi podeaua sunt decorate ├«n culori deschise, iar iluminatul cu LED-uri ╚Öi suprafe╚Ťele lucioase adaug─â lumin─â. Plafoanele sunt joase, a╚Öa c─â au fost decorate cu tencuial─â vene╚Ťian─â ╚Öi au fost ad─âugate multe luminatoare, care au ca scop s─â "ridice" u╚Öor "├«n─âl╚Ťimea" tavanul ╚Öi adaug─â complexitate prin volumul tencuielilor.

Reamenajarea apartamentului tipic cu un dormitor a fost u╚Öor modificat─â prin eliminarea peretelui care separ─â buc─ât─âria de coridor, rezult├ónd o buc─ât─ârie mai spa╚Ťioas─â.

Unirea bucătăriei cu holul este subliniată de un perete de mobilier care se întinde din hol în bucătărie.

Cite╚Öte mai mult  Buc─ât─ârie de succes ╚Öi zonarea camerei de zi: designer Valeriy Kashuba

Dispunerea liniar─â a mobilierului de buc─ât─ârie a f─âcut posibil─â crearea unui spa╚Ťiu pentru o dinet─â.

Unul dintre pere╚Ťii din zona de oaspe╚Ťi este dedicat unui raft original.

├Än fa╚Ťa patului se afl─â un dulap spa╚Ťios.

Gr─âdini╚Ťa a reu╚Öit s─â ├«ncorporeze un set minim de elemente esen╚Ťiale pentru un copil Un birou, un pat, un dulap ╚Öi chiar un televizor.

Biroul, așa cum ar trebui să fie, se află lângă fereastră.

Camera copiilor este decorat─â ├«n cele mai deschise nuan╚Ťe posibile este ├«n mobilier, pere╚Ťi ╚Öi podele.

Camera pentru copii este prev─âzut─â cu diferite tipuri de iluminat ambiental.

La cererea proprietarilor apartamentului, ├«n baie a fost instalat─â o cabin─â de du╚Ö ├«n locul unei c─âzi de baie incomode pentru a economisi spa╚Ťiu.

Pere╚Ťii b─âii sunt acoperi╚Ťi cu gresie de format mare; ├«n zona de du╚Ö.. pl─âci de marmur─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: