Pine Forest: Interiorul unei case de țară pentru un cuplu îndrăgostit de Bali

Accentul pus pe materialele naturale și gama bogată de culori, de la mov la roșu aprins și de la maro la albastru, au contribuit la aducerea atmosferei insulei tropicale în casa de la țară.

Proiectul Pine Forest a fost creat de biroul de arhitectură "Design Victory" Pentru un cuplu îndrăgostit de Bali. De acolo au adus o mulțime de piese de mobilier interesante, care au dat naștere la interiorul casei de țară. Amenajarea include o zonă de bibliotecă, o piscină, o sală de cinema, o zonă de joacă pentru copii, un birou și mai multe băi tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și relaxare.

Hol de intrare

Această zonă poate fi descrisă în două cuvinte simetrie absolută. Împerecherea fotoliilor, a ușilor și a comodelor creează un ritm deosebit în cameră, care se repetă în hol și în sufragerie.


Citește și:

  • O casă de cabană neconvențională de la studioul de design Five Stars
  • Casa de sticlă: idei pentru lumină și spațiu
  • Provence lângă București: când dorința întâlnește oportunitatea

Camera de zi

Ferestre panoramice, pian cu coadă de sticlă și șemineu prin.. Detalii luminoase în decorarea camerei de zi. De o parte și de alta a portalului șemineului se află bușteni stilizați, care erau odinioară uși. Canapelele preferate ale clientului au fost folosite pentru a decora zona de relaxare din camera de zi Modele italiene Swan Italia. Singura schimbare pe care a suferit-o acest mobilier – tapițată din nou.

Bucătărie

Nuanțele atent selectate ale materialelor și ale mobilierului fac ca bucătăria să pară inundată de lumina blândă a soarelui. Abundența de texturi de materiale naturale, prezența elementelor sculptate dă o temă etnică. O masă impresionantă de Emmembili cu o bază sculptată se potrivește perfect în conceptul general al camerei.

Citește mai mult  Hotel-navă

Sala de mese

Unul dintre cele mai luminoase puncte din casă sala de mese. O masă de sufragerie izbitoare în coral vibrant, cu un model activ de vene albe strălucitoare, dă tonul pentru întregul interior. Acesta este susținut de portalul șemineului, care este decorat pe partea dinspre sufragerie cu aceeași piatră care este folosită pentru masă. Această piesă de mobilier a fost adusă din Bali de către proprietari. Aceasta reflectă perfect gusturile și dragostea lor pentru articole elegante, distincte, cu o personalitate îndrăzneață.

Dormitor

Dormitor – principala locație în care stilul Bali este întruchipat pe deplin. Acest lucru este evident în toate: de la forma și tipul de iluminare a tavanului până la materialele de finisare și paleta de interior.

Baie

Pentru baie a fost folosită o baie panoramică cu piatră naturală lustruită cu un model natural sofisticat. O abundență de suprafețe reflectorizante și un perete cu oglinzi în spatele chiuvetelor umplu camera cu multă lumină și o fac să pară mai spațioasă, în ciuda culorilor mai închise care predomină în baie.

Piscină

Specificitatea proiectului a cerut o piscină. Clienții, care sunt obișnuiți să stea în hoteluri de lux, doreau ceva care să le amintească de perioada lor plăcută petrecută în Bali. Piscina a fost cea mai bună soluție la această problemă.

Mansardă

În fața scării care duce la mansardă se află un design arhitectural original Pergola de vară deschisă, acoperită cu o țesătură translucidă ușoară. Această zonă din casă a fost concepută ca un loc de joacă pentru copil, iar punerea sa în aplicare este unul dintre "trucurile" de top ale industriei proiectul.

Citește mai mult  Interior cu un perete verde: MAKE design

Vezi mai multe modele de case de țară

Interiorul casei de la țară dintr-un proiect al arhitectului Andrei Stube Interiorul unei case de țară din proiectul NaKrutoY design studio Interiorul unei case de țară dintr-un proiect al studioului Le Petit Marion
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: