Un hotel pe ro╚Ťi

BaseCamp Bonn este un hotel pentru cei care doresc s─â experimenteze atmosfera de camping, dar nu sunt ├«nc─â preg─âti╚Ťi s─â renun╚Ťe la beneficiile civiliza╚Ťiei.

Un nou complex hotelier a fost deschis ├«n apropiere de ora╚Öul german Bonn. Un mic hotel cu 20 de camere situat ├«ntr-un fost depozit Lanc├┤me. «BaseCamp Bonn" greu de clasificat.. nu se potrive╚Öte cu tipurile de hoteluri existente. Complexul hotelier este o parcare improvizat─â, format─â din 15 rulote, dou─â vagoane vechi Puhlmann ╚Öi patru remorci americane care s-au degradat de ani de zile. Conceptul acestui hotel sfideaz─â conven╚Ťiile tradi╚Ťionale O combina╚Ťie ├«ntre un camping ╚Öi un hostel. Spre deosebire de multe hoteluri ieftine, fiecare camer─â are baie proprie ╚Öi o mini-gr─âdin─â proprie. Fiecare tr─âsur─â este proiectat─â de designerul Marion Zoille, care a lucrat mul╚Ťi ani pe scen─â ╚Öi pe platourile de filmare. Designerul a c─âutat rulote ╚Öi accesorii de epoc─â ├«n toat─â lumea la licita╚Ťii de rulote folosite, t├órguri ╚Öi pie╚Ťe de vechituri.

Toate rulotele sunt decorate ├«ntr-o varietate de stiluri, de la cel floral hippie la cel cosmic…

Companiile mari pot sta în dube vesele care amintesc de anii '60, de copiii din flori și de un concert de neuitat la Woodstock.

Remorc─â ├«n stil safari invit─â oaspe╚Ťii s─â c─âl─âtoreasc─â ├«n de╚Öertul fierbinte ╚Öi s─â ├«╚Öi foloseasc─â imagina╚Ťia pentru a se bucura de priveli╚Ötea unui vast regat de nisip.

O alt─â camer─â de hotel – un cort pe acoperi╚Öul unei furgonete Trabant albastre. O adev─ârat─â nostalgie pentru c─âl─âtorii din fosta Germanie de Est.

Pentru iubitorii de croazier─â, BaseCamp Bonn este o remorc─â proiectat─â s─â semene cu o barc─â. Accesoriile nautice acoper─â nu numai pere╚Ťii caravanei, ci ╚Öi corpul unei b─ârci neobi╚Önuite.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu un dormitor cu un dormitor la mezanin: arhitect Elena Bogatyreva

O caravană numită Big Ben este împodobită cu steagul britanic. Interioarele amintesc de Anglia în miniatură Mobilier victorian, perdele colorate, seturi de ceai chinezesc.

Printre oaspe╚Ťii s─âi se num─âr─â turi╚Öti ├«n luna de miere, motocicli╚Öti, oameni de afaceri din China, Marea Britanie, Olanda ╚Öi Spania. «Iar ├«n ultima vreme, din Rom├ónia, din ce ├«n ce mai mult.", — spune proprietarul neobi╚Önuitului mini-hotel, Michael Schl├Âsser.

Noi solu╚Ťii de interior pentru hoteluri

Interiorul unui hotel dintr-un proiect realizat de Korb Architects Interior de hotel dintr-un proiect realizat de Labyrinth of Interiors Interior de hotel dintr-un proiect realizat de Akant Design Centre
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: