Un apartament cu trei dormitoare cu o cameră multifuncțională pentru copii: design de Iryna Zavertalyuk

De obicei, cea mai mare cameră din apartament este destinată sufrageriei, dar nu și în proiectul Irynei Zavertaliuk. Proprietarii au decis să dedice camera cea mai spațioasă, de 22 m², pentru grădiniță. . Ce a ieșit din ea?

Interiorul unei camere de copil pentru o fată: diferite trucuri de design au fost folosite pentru a zona camera – lumină și culoare diferite, mobilier și covoare supradimensionate.

Informații despre apartament: Apartament cu 3 camere cu o suprafață de 99,75 mp. Apartamentul, situat în complexul "Winner", a fost proiectat de Irina Zawierliwska Pushkino.

Proprietarii apartamentului: O familie tânără de trei persoane ( un tată, o mamă și o fetiță de 5 ani ).

Ce vrea clientul: Faceți o zonă de joacă, de lucru, de muzică și de dormit în camera copiilor, oferiți cât mai multe sisteme de depozitare, acordați o atenție deosebită iluminării.

Planul unui apartament cu două dormitoare.

Cerințele proprietarilor acestui apartament au fost detaliate cu meticulozitate de către designer. Au vrut să mărească dimensiunea băii și a bucătăriei; să găsească un loc unde să depoziteze cărți, CD-uri, obiecte voluminoase și articole de sezon; să facă iluminatul din apartament sofisticat și multifuncțional, deoarece apartamentul este slab iluminat cu lumină naturală. Întregul apartament, inclusiv interiorul camerei pentru copii pentru o fată, a decis să facă un stil modern cu accente de culoare strălucitoare.

Toate dorințele clienților au fost luate în considerare în timpul reamenajării: bucătăria a găzduit cu plăcere zona de lucru, sala de mese și zona de relaxare cu un bar și un acvariu. A apărut un număr mare de dulapuri și spații de depozitare ( dulapuri lângă baie și pe balcon, rafturi în camera de zi și în zona TV ). Nu există nici un sentiment de dezordine, totul este simplu și dezordonat. Designerul a acordat o atenție deosebită interiorului camerei copilului pentru o fată camera trebuia să fie clar definită. Copilul este educat la domiciliu și este pasionat de meșteșugurile din lut, ceea ce însemna că trebuia să existe un loc în care să studieze, să se joace și să doarmă.

Citește mai mult  Apartament inteligent

Dulapul cu oglinzi din hol nu numai că extinde vizual coridorul îngust, dar îmbunătățește și iluminarea unei încăperi întunecate prin utilizarea luminii reflectate.

Pe coridor a fost instalat un echipament de exerciții cu scară, inele și o frânghie pentru activitățile sportive ale copiilor.

În ultima vreme, a devenit la modă să nu ne izolăm de oraș, ci să-l lăsăm să intre în apartamentele noastre Astfel, pe peretele din spatele canapelei a apărut un poster cu un peisaj urban.

Ușile glisante care duc de la camera de zi la loggia au făcut această cameră mai luminoasă.

Iluminatul în apartament în ansamblu este complex și multifațetat – Candelabre, suspensii, cutii de lumină, spoturi luminoase.

Un studiu a fost amenajat pe loggia izolată. Cărămida pare să se "încălzească" acest interior.

Mobilier de bucătărie căptușit cu un colț Cea mai ergonomică soluție de bucătărie. În acest fel, proprietara nu trebuie să alerge kilometri întregi, alergând prin toată bucătăria.

Un acvariu conturat în bucătărie adaugă adâncime și imponderabilitate spațiului.

Iluminarea cu LED-uri pe tavanul turcoaz face ca acesta să pară și mai înalt.

Camera copiilor este împărțită în trei zone prin mobilier, finisajele de tavan și mochetă un colț de lucru, o zonă de dormit și un loc de joacă.

Pentru a evita copleșirea unității înalte, aceasta este dotată cu rafturi și uși de diferite dimensiuni Această zdrobire a dulapului ascunde dimensiunea dulapului.

Dormitorul părinților este cel mai mic spațiu de locuit.. în străinătate, astfel de camere se numesc camere de pătuț.

Pentru a face camera să nu pară atât de mică, un colț de oglindă este plasat deasupra patului.

Citește mai mult  Un apartament cu două dormitoare cu o cameră spațioasă pentru copii: proiect de Elena Bogatyryova

Baia are, de asemenea, mai multe sisteme de depozitare Sunt atât un dulap sub chiuvetă, cât și un dulap înalt și îngust.

Un perete despărțitor între cadă și mașina de spălat nu numai că separă instalațiile sanitare, dar ascunde și persoanele care se spală de ochii curioșilor.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: