Un interior simplu și elegant pentru un apartament mic

Mic nu înseamnă înghesuială, minimalist nu înseamnă plictisitor, clasic nu înseamnă demodat. Tot ceea ce este adevărat despre haine se aplică și apartamentului, mai ales dacă o fată tânără va locui acolo. Roman Manis a creat un interior cu motto-ul "motive italiene", un tribut adus simplității și eleganței.

Informații despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 44 mp cu o fereastră de tip bay window

Proprietarul: o tânără hotărâtă care vrea să găsească liniște și relaxare acasă după o zi grea de muncă

Dorințele clientului: O atmosferă confortabilă și primitoare într-un interior elegant

Ca în orice artă, efectele speciale în designul plat sunt adesea folosite de dragul lor. Și, de fapt, tot ce au nevoie ocupanții apartamentului.. confort, eleganță și simplitate. Opera lui Roman Manis ne amintește de filmele italiene alb-negru din neorealism, în care profunzimea simplității a devenit un clasic. Designerul folosește culori curate și calme, jucându-se cu geometria și lumina.

Layout

În dressingul mic, fiecare decimetru este folosit cu simț – dulapurile și rafturile sunt montate de la podea până la tavan. Dar dimensiunile sunt calculate cu precizie, astfel încât nu se simte înghesuit, chiar și într-un spațiu atât de mic. Contrastele alb-negru adaugă, de asemenea, volum.

Interiorul apartamentului este decorat în nuanțe naturale calde: crem, teracotă, măsline,… Culorile naturale au un efect calmant, iar negrul adaugă profunzime la interior. Masă, lampă deasupra, sertare și bază

Singurul punct luminos – un tablou deasupra canapelei – este accentuat de lumină. Aceasta face ca încăperea să se simtă mai "însorită", ca și cum lumina ar fi pătruns prin obloanele unei case din Sicilia. Unitatea mare este realizată în aceeași culoare ca și pereții, astfel încât se integrează și nu va domina camera, în ciuda dimensiunilor sale mari. Rafturile dulapului sunt, de asemenea, iluminate, ceea ce rezolvă problema iluminării într-o cameră mare cu o singură fereastră și, de asemenea, face rafturile mai puțin grele.

Citește mai mult  Umbrelele din Cherbourg

Cabinele de duș complet transparente sunt soluția perfectă pentru o baie mică. Cabina nu pare deloc că se află acolo, nu fură spațiu.

Pereții și podeaua sunt din lemn cu granulație foarte grosieră

Oglinda cu model nu numai că extinde vizual limitele camerei, dar face ca spațiul din baie să fie multistratificat și tridimensional.

Uși glisante mari duc din bucătărie în cameră. În apartamentele mici, peretele dintre camera de zi și bucătărie este adesea demolat. Dar dacă, ca în acest caz, doriți să păstrați două camere separate, aveți nevoie de o ușă glisantă largă. Deschise, ele creează iluzia unui spațiu comun mare – de exemplu, atunci când sosesc oaspeții și, în loc de un colț confortabil, doriți să creați un spațiu deschis pentru o petrecere. Dar dacă închizi ușile, spațiul devine din nou personal și privat. De asemenea, acest design de ușă, spre deosebire de ușile cu balamale, nu necesită spațiu suplimentar pentru deschidere.

Bucătăria are un stil complet diferit de cel al camerei, dacă clientul dorește. Culoarea mentă, accesoriile sunt de un stil provincial retro. Dulapurile de la podea la tavan vă oferă mai mult spațiu de depozitare. De asemenea, acestea vă ajută să integrați ( cuptoare ) aparate precum cuptoarele în mijlocul bucătăriei, mai degrabă decât pe podeaua bucătăriei, ceea ce le face mult mai ușor de utilizat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: