Versiunea lui Peter de eco-design: o casă de oraș cu păsări

Cum a reușit designerul să îmbine tehnologia modernă și filozofia confortului, ecodesignul și impulsivitatea agitației urbane în interiorul unui apartament cu trei camere?

Buștenii scurți de sub comodă completează stilul bionic și îndeplinesc o funcție pur decorativă – comoda nu este susținută de ei, ci este fixată pe perete.

Apartamentul: Apartamentul de 108 mp, situat într-o casă de oraș independentă, are un balcon în față și o terasă în spate. m în St. Petersburg.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu fără copii, clasa creativă.

Dorințele clienților: Stil, confort și confort.

Schema unui apartament de sine stătător – design de Natasha Jansson.

Despre autor: Interioarele ei sunt întotdeauna pline de aer, libertate și personalitate. Ea crede că fiecare casă trebuie să aibă caracter. Abia atunci "casa" devine "acasă" – un loc în care poți să mergi în cap, să cânți arii de Verdi la duș sau pur și simplu să te retragi în carapacea ta, izolându-te de univers cu un nou roman Heg. Și astfel, în 2013, s-a născut studioul de design I am home, unde Natasha și colegii ei, care gândesc la fel, creează spații funcționale în care este plăcut să gândești, să creezi și să iubești.

Despre autor: Interioarele ei sunt întotdeauna pline de aer, libertate și personalitate. Crede că fiecare casă ar trebui să aibă un caracter. Abia atunci "casa" devine "acasă" – un loc în care poți să mergi în cap, să cânți arii de Verdi la duș sau pur și simplu să te retragi în carapacea ta, izolându-te de univers cu un nou roman Heg. Și astfel, în 2013, s-a născut studioul de design I am home, unde Natasha și colegii ei, care gândesc la fel, creează spații funcționale în care este plăcut să gândești, să creezi și să iubești.

Ascundeți

De la "bârloguri" moderne și la modă Interiorul este adesea rece și impersonal. Pentru clienții studioului I AM HOME că nu era genul de interior pe care ți-l doreai. Au vrut ca noua lor casă să fie confortabilă și caldă, dar elegantă și modernă. Iar proiectul i-a satisfăcut pe deplin.

Citește mai mult  Hotel în deșert

Camera de zi spațioasă Apartamentul principal din apartament, atât din punct de vedere formal, cât și conceptual. Ideea despre cum va arăta această cameră nu a venit, ci a zburat la propriu… Iar un obiect de artă spectaculos, cu păsări albe, a dat tonul. Mai târziu, i s-a alăturat un candelabru cu un motiv floral care seamănă subtil cu un cuib, un motiv de pene și un fototapet cu un motiv de copac. Caracteristici clare ale eco-designului.

Și pentru a da camerei un sentiment final de casă, designerii s-au gândit mult la țesături. Pernele, covorul, tapițeria canapelei.. Totul "funcționează" Cu privire la conceptul principal de design interior.

Camera de zi. Camera de zi nu este supraîncărcată cu mobilier, dar are o mulțime de detalii interesante: acestea sunt picioarele-trunchi la comoda și un panou de perete bizar în zona TV- valurile sale înveselește peretele și stabilește un ritm special. Dungă gri de pe tavanul dintre camera de zi și sufragerie acționează ca un element suplimentar de zonare. Dar acesta nu este singurul său scop de asemenea, scade vizual tavanul, ceea ce face ca spațiul de locuit să fie mai confortabil.

Sala de mese. Zona de luat masa este mai puțin asemănătoare cu spațiul "de lângă bucătărie". Decorul elegant și scaunele neobișnuite creează o ambianță care te face să vrei să zăbovești pentru o degustare adecvată a desertului.

Bucătărie Mic și funcțional. Plafonul din imitație de beton ascunde în mod ingenios toate utilitățile. În ceea ce privește culorile bucătăria continuă camera de zi. Pe șorț Gresie Bardelli.

Cabinet. Aceasta este cea mai caldă cameră din apartament. Raftul este inspirat de stilul loft și, integrat în dimensiunile biroului, nu și-a pierdut nimic din farmec. Creativitatea camerei este subliniată de pereții multicolori, candelabrul asimetric și țesăturile moderne.

Citește mai mult  Mai mult soare! HomeLab apartament studio

Dormitor. Trucul acestui interior este.. În spatele patului și al televizorului se află, bineînțeles, panouri de beton brut. Vrei doar să le atingi. Deasupra patului sunt atârnate două tablouri, absolut polare în conținut. Ce caută ei într-o apropiere atât de obscenă, ați putea întreba?. Dar este bine cunoscut faptul că magneții atrag doar părțile opuse. Oamenii care dorm aici au caractere foarte diferite, dar se iubesc cu tandrețe.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de arhitectură și design Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de Maria Polozova și Lyubov Piskunova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: