Minimalism colorat

Minimalist nu ├«nseamn─â plictisitor, ne demonstreaz─â Boxart. Privi╚Ťi noua colec╚Ťie de lavoare, care a fost prezentat─â recent la expozi╚Ťia Cersaie 2009.

Boxart produce produse de baie italiene din 1993. Fabrica a prezentat o nou─â colec╚Ťie de lavoare la recentul t├órg Cersaie 2009 din Bologna, Italia.

Astfel de lavoare nu au deschideri pentru un robinet mixer. Prin urmare, acestea necesit─â mixere montate pe perete sau pe mas─â.

Lavoarele de la Boxart sunt realizate din sticl─â, iar pentru cei care iubesc minimalismul oferim, de asemenea, modele complet din sticl─â. Dou─â tehnici au fost folosite pentru a decora alte modele. ├Än primul caz, suprafa╚Ťa ligheanului a fost complet acoperit─â cu foi╚Ť─â de aur, argint ╚Öi cupru. Acest finisaj confer─â un aspect "metalic" Tonul, chiuveta pare a fi metalic─â.

Aceast─â tehnologie face posibil─â ob╚Ťinerea unor efecte decorative nea╚Öteptate. Cum ar fi, de exemplu, crearea de "colaje" metalice, A╚Öa cum am f─âcut cu bazinul Kimono trei tipuri de finisaj cu foi╚Ť─â de aur sunt folosite ├«n decorare.

Designul minimalist al chiuvetei se potrivește bine cu orice mobilier de baie. Modelul este la fel de bine combinat cu sertarele robuste din stejar albit sau cu un raft în aspect de lemn wenge.

Cea de-a doua tehnic─â presupune vopsirea bazinului de sticl─â ├«n mai multe etape. Aceast─â metod─â are ca rezultat o culoare profund─â, saturat─â, prin care se pot vedea, de exemplu, venele fine de aur. Toate modelele din noua colec╚Ťie Boxart pot fi completate cu accesorii de baie ├«ntr-un stil similar.

Cite╚Öte mai mult  TECE: secretele produc╚Ťiei
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: