15 căzi de baie asimetrice

Băi care își cunosc locul: varietatea de forme vă permite să alegeți un model care să se potrivească cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Atunci când alegeți o cadă asimetrică, trebuie să acordați atenție materialului din care este făcută. Cada de baie acrilică asimetrică este un adevărat clasic: puteți transforma cada acrilică subțire și ușoară în aproape orice formă. Dar și companii bine cunoscute au învățat să facă căzi de baie din oțel emailat în forme complexe. Dimensiunea și forma căzii sunt deosebit de importante pentru cei care caută un model potrivit pentru o baie mică. Căzi de baie cu forme și culori neobișnuite, imitații de ( piatră naturală, de exemplu ) merită o privire pentru cei care creează un interior unic în baia lor. Și dacă funcționalitatea este deosebit de importantă pentru dvs., există o mulțime de spațiu pentru alegere: multe căzi de baie acrilice asimetrice vă permit să instalați sisteme de hidromasaj și cromoterapie, dezinfecție și control al temperaturii.

Citește mai mult  Cum să găsiți mixerul potrivit pentru orice formă de chiuvetă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: