13 cele mai bune canapele din răchită

O ușurință aerisită este cartea de vizită a oricărui mobilier din răchită. Întotdeauna arată sofisticat și completează perfect orice interior.

Inițial, canapelele din răchită erau făcute doar din ceea ce oamenii puteau aduna din natură: trestie, bambus, rattan, viță de vie sau salcie de răchită. Astăzi, designerii oferă soluții nu numai din materiale naturale, ci și din răchită sintetică. Și dacă în trecut erau exclusiv canapele compacte, cu 2 sau 3 locuri, modelele din răchită de astăzi pot fi chiar modulare: aliniați compoziții de colț și în formă de N, sau chiar canapele arhipelagice.

Ar fi o concepție greșită să considerăm canapelele din răchită ca fiind mobilier de exterior. Versiunile din fibre sintetice pot fi folosite și pe terase în aer liber și în grădină. Modelele complet naturale sau din răchită sunt destinate strict interioarelor casnice.

Alegerea canapelelor noastre


Canapea Regency de la Restoration

Canapeaua Marco de EvaldMebel

Canapea Sicily de EvaldMebel
Citește mai mult  15 bănci de bucătărie din lemn
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: