16 mese de servire pe rotile

O măsuță de cafea care poate fi folosită pentru a transporta mâncare și băuturi este un obiect util. Dacă vă cumpărați unul, vă veți întreba în curând cum ați reușit să vă descurcați fără el. Iată doar câteva dintre cele mai bune modele.

Cele mai multe mese de servire au un design pe mai multe niveluri. Acest lucru le permite să fie destul de compacte și, în același timp, să conțină o mulțime de alimente. În această colecție de imagini veți găsi doar mese de servire pe roți – 16 modele interesante.

Stil modern în stil modern

Modele de proiectare. Roți uriașe sau roți mici; două, trei sau șase niveluri; design fix sau pliabil Designerii vin cu, și producătorii produc o varietate de mese de servire diferite. Îl puteți cumpăra din sticlă, plastic, metal, orice culoare și dimensiune. Alegeți din!

Cel mai ușor de găsit este o masă cu roți cu un aspect modern pe roți. Aveți la dispoziție o mulțime de variante și diverse modele.

Stil clasic

Pentru un interior luxos. În timp ce unii producători reproduc cu fidelitate modele istorice, alții își fac propriile blaturi de masă. Care este mai bună?? Depinde de dumneavoastră. Aruncați o privire la aceste fotografii din selecția noastră.

Atunci când cumpărați o masă de servire în stil clasic pe roți, este important să alegeți nuanța exactă a lemnului, care este adesea folosită pentru a face baza modelului. Acesta ar trebui să se potrivească exact cu tonul restului mobilierului din cameră.

Citește mai mult  Cum de a alege mobilierul într-o bucătărie mică, economisind bani și nervi?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: