26 fotolii pivotante

Așezat confortabil pe un scaun pivotant, puteți elibera tensiunea coloanei vertebrale. Noile materiale și tehnologii fac posibilă crearea unor modele din ce în ce mai confortabile și mai eficiente.

Fotoliile pivotante au fost inițial populare mai ales în rândul lucrătorilor de birou. Dar, de-a lungul timpului, avantajele lor față de fotoliile standard au devenit atât de evidente încât producătorii au început să creeze modele similare pentru acasă.

Partea superioară a fotoliului rotativ este aproape la fel ca un fotoliu obișnuit. Poate fi cu sau fără cotiere puternice, cu spătar drept, rotunjit sau arcuit, uneori cu elemente decorative suplimentare ( perne, o "pernă" moale, "Urechile" atașate la spătar.., cusăturile la modă și așa mai departe.. ). Unele scaune sunt livrate împreună cu alte piese de mobilier, cum ar fi un puf, un scăunel sau o masă. Tapițerie rezistentă din piele sau țesătură cu sau fără model.

Spre deosebire de modelele convenționale, fotoliul pivotant este echipat cu un mecanism de rotire ( de obicei 360 de grade ) care permite persoanei așezate să vadă întregul spațiu și să aibă mult mai multe obiecte la îndemână. Are și o mulțime de alte "extra". De exemplu, picioarele reglabile pe înălțime oferă un plus de confort pentru toți membrii familiei de la cel mai mare la cel mai mic. Rotilele de pe picioare fac fotoliul foarte portabil și permit deplasarea cu ușurință în jurul camerei. Fotoliul pivotant este proiectat astfel încât gradul de înclinare a spătarului să poată fi modificat. Toate acestea fac ca aceste scaune să fie foarte funcționale și confortabile. Șederea într-un scaun rotativ este la fel de plăcută pentru muncă sau odihnă.

Citește mai mult  Filozofia bucătăriei Mobalpa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: