Angelo Carpanelli despre tradiția producției sub eticheta Made in Italy

Ce se află în centrul ADN-ului mărcii Carpanelli? Cui se adresează fabrica colecțiile sale? Angelo Carpanelli, președintele Carpanelli, vorbește despre gusturile clienților, finisajele prețioase și simbioza dintre tradiție și inovație.

Despre istorie. Compania Carpanelli, fondată în 1919, este bine cunoscută în lume pentru tradițiile sale în domeniul producției de mobilier. Clienții apreciază abilitățile vaste ale lui Carpanelli în realizarea de mobilier cu linii curbe, încrustarea manuală abilă, utilizarea diferitelor tipuri de lemn. Datorită acestor caracteristici, mobilierul Carpanelli este acum solicitat în întreaga lume. Și în fiecare an, clienții așteaptă cu interes pentru ce produse noi va prezenta compania de data aceasta.

Despre materiale. Carpanelli este renumit pentru colecțiile sale originale și inedite. Secretul nostru pentru a crea mobilier exclusivist, cu linii elegante și a folosi lemn de înaltă calitate. În colecțiile Carpanelli puteți găsi chiar și pietre semiprețioase, cum ar fi mama de perlă, ochi de tigru, jasp roșu. Folosim și alte materiale de prestigiu De exemplu, cupru. Ceea ce ne diferențiază de concurență este imaginația designerilor noștri și unicitatea modelelor.

Despre echilibru. O tradiție de aproape o sută de ani timp de aproape o sută de ani! Le acordăm o mare atenție în munca noastră și producem mobilier de foarte bună calitate. În același timp, nu neglijăm inovațiile tehnologice și noile materiale. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare se îndreaptă în mod constant către soluții inovatoare. Dar ADN-ul mărcii se bazează în continuare pe tradițiile străvechi de fabricare a mobilei.

Despre client. Produsele Carpanelli sunt pentru oamenii care iubesc lemnul de diferite culori și specii.. și să aprecieze munca grea a producătorilor de mobilă. Colecțiile noastre sunt destinate celor care iubesc conceptul "Made in Italy" Puteți experimenta acest lucru cu linia noastră clasică Carpanelli Classic și cu linia noastră modernă Carpanelli Contemporary.

Citește mai mult  19 rafturi din sticlă

Despre combinații de stiluri. Nu avem o linie de produse care să fie deosebit de populară în România. Toate acestea pentru că clienții noștri preferă să amestece și să asorteze diferitele părți ale colecției. Aceasta face posibilă aprecierea avantajelor și a caracteristicilor speciale care sunt tipice fiecărei serii. Uneori, de exemplu: un client dorește să amenajeze o sufragerie în stil clasicist, cu boiserie din lemn prețios, iar apoi decide să schimbe zona de relaxare sau, să zicem, biroul… Și alegeți articole din linia noastră modernă. Facem tot ce ne stă în putință pentru a satisface toate gusturile clienților noștri. Acum, cu linii clasice și moderne, putem satisface toate nevoile clienților.

Cinci dintre cele mai interesante modele Carpanelli de Daniele Carpanelli:
LINIA CLASICĂ: LB37
LINIE CLASICĂ: LE25Kc
LINIA CONTEMPORANĂ: MB53
LINIA CONTEMPORANĂ: TA60
LINIA CONTEMPORANĂ: SC27
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: