Anti-designul lui Boris Dennler

Designerul elvețian Boris Dennler face mobilier din lemne de foc, radiatoare și plombe vechi.

Designerul Boris Dennler ( Boris Dennler ) creează mobilier neobișnuit din materiale reciclate sau obiecte vechi de uz casnic. Ghidat de ideile mișcării "anti-design". El a creat recent un scaun Heater fabricat dintr-o baterie veche. Încălzitorul a fost îndoit, echipat cu picioare metalice robuste și vopsit în violet burgundia. Aceasta este o continuare a unei serii lansate în 2008.

Lampa Succion pare, la prima vedere, destul de obișnuită. Cu toate acestea, merită să ne uităm mai atent la piciorul său Funcția sa este îndeplinită de un piston de bucătărie. Pentru a aprinde sau stinge lumina, apăsați un piston, ca la o pompă de apă. Lampa Succion este realizată manual și este disponibilă într-o ediție limitată de 20 de bucăți.

O altă noutate Gama de mobilier Wooden Heap, care include o comodă și o comodă sub forma unui morman de lemne de foc. Spune că a fost inspirat de obiectele antice care își ascund adevărata funcție: cărți, de exemplu, care au găuri secrete tăiate în paginile lor sau uși secrete în pereți.

Citește mai mult  O oră liniștită?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: