Cinci sfaturi pentru cei care încă mai citesc cărți pe hârtie: depozitați-le convenabil

Indiferent cât de mult se vorbește despre victoria categorică a electronicelor, fanii cărților pe hârtie sunt încă la conducere. Cărțile din casă ar trebui să se bucure și, prin urmare, să fie amplasate confortabil.

Sfaturi pentru manipulare

  1. Piese de cadou și antichități. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici și a animalelor de companie.
  2. Pepinieră și dormitor nu este loc pentru o bibliotecă. Praful de carte poate provoca alergii. Minim admisibil un mic raft sau un raft cu cărțile preferate care sunt citite des sau cel puțin răsfoite.
  3. Nu- «a doua linie"! Nu puneți cărțile pe două rânduri &#40 decât dacă este vorba de un "raft insulă" ). Este aproape imposibil să folosești cărți în al doilea rând.
  4. Prețuite și conservate. Un pic mai mult iar cărțile devin o raritate în casă. Așa că nu vă rușinați de cărțile pe care le dețineți și oferiți-le un loc decent în care să trăiască.
  5. Spațiul opțiunilor. Full biblioteci de perete – Ce ar putea fi mai plăcut pentru ochiul unui cititor pasionat?! Dar chiar și în cele mai mici spații, puteți încăpea confortabil acolo. Scoateți bibliotecile pe hol, iar în casa de la țară.. Sub scară; "lăsat jos" rafturi perimetrale; găsiți spațiu pentru unitățile de colț compacte.

Mobilier pentru cărți

Dulapuri, rafturi și rafturi. Practic, aceste trei elemente sunt toate mobilier de carte. În plus, există un număr infinit de posibilități de design. Adâncimea optimă a rafturilor: 35-40 cm, lungimea nu mai mult de 1 m, o grosime de cel puțin 2,5 cm, dar în general biblioteci sau rafturi este mai bine pentru a comanda specificul bibliotecii dvs.

Citește mai mult  25 de variațiuni pe tema fotoliului Wolter

În imagine: Biblioteca de birou cu balamale Lumi.

Dulapuri Cel mai bun "depozit de cărți". Acestea protejează cărțile de praf și de lumina directă a soarelui, dar au nevoie de ventilație periodică. În bibliotecile bune, rafturile inferioare sunt mai adânci ( sub albume ) cele superioare- «mai puțin adânci.", pentru cărți convenționale; o altă opțiune este de a muta rafturile în dreapta sau în stânga Posibilitatea de a modifica înălțimea rafturilor.

Cabinetele sunt adesea "mustrate" în mare.. Dar nu și pentru bibliotecile glisante. A nu se confunda cu un dulap cu uși glisante: aici ușile nu se mișcă, ceea ce protejează cărțile de praf. Și rafturile cu cărțile în sine pot fi mutate la stânga sau la dreapta: secțiuni întregi – componentele dulapului pot fi mutate unele față de altele într-un singur plan. Rafturile glisante nu necesită mult spațiu, dar vă permit să depozitați de multe ori mai multe cărți decât o bibliotecă convențională. De obicei, cu rafturi de înălțime variabilă pentru cărți de orice dimensiune. Piesele cele mai valoroase pot fi depozitate.

Dacă vorbim despre design, o bibliotecă tradițională are nevoie și de un design clasic. Iar rafturile glisante permit un design mai îndrăzneț.

Fiți atenți la sfaturile producătorilor: aceștia recomandă combinarea secțiunilor închise și a rafturilor deschise ca parte a unei singure biblioteci. Acest lucru face ca mobilierul de bibliotecă voluminoasă să arate mai ușor.

Rafturi. Cel mai funcțional mobilier de depozitare. Singurul dezavantaj cărțile devin repede prăfuite. Rafturile sunt disponibile ca unități complet deschise sau parțial închise, ca unități de perete, unități de colț sau unități de insulă ( acestea nu au o "față" — Din toate părțile: pot sta în centrul oricărei încăperi ). De asemenea, la îndemână sunt și rafturile – cel mai bun spațiu de depozitare "bibliotecă" De blocuri-modul de diferite forme și dimensiuni. În prezent, rafturile nu sunt fabricate doar din lemn, panouri presate sau plăci de mobilier, ci și din aluminiu și chiar din sticlă. Există multe finisaje diferite, iar rafturile sunt ușoare și robuste. Rafturile de design în zig-zag, înclinate și circulare, deși sunt interesante, pot conține mai puține cărți decât rafturile convenționale și pot deforma cărțile. Coloanele" sunt cele mai neobișnuite dintre toate, În cazul în care cărțile sunt așezate în jos în loc să stea în picioare: sunt ușor de atins și greutatea cărților este distribuită uniform pe toate rafturile.

Citește mai mult  De unde provine mobilierul Bleu Nature??

Rafturile sunt achiziționate cel mai adesea din motive decorative, astfel încât să nu supraîncarce cărțile – acestea sunt aranjate în grupuri mici, lăsând "aer".

Rafturi. Rafturile sunt un avantaj major "Mobilitatea" sa Și compactitate: dulapurile montate pe perete economisesc spațiu într-un apartament mic, iar dulapurile de birou și cele pe podea pot fi instalate oriunde. Dezavantaje – Ține puține și grele încărcături ( agățat ) nu poate ține. Rafturile de perete pot fi fie montate la suprafață cu ajutorul unor știfturi ascunse, fie montate pe console. Sarcina maximă pe care o poate suporta raftul este indicată pe fișa tehnică a raftului. Dar, totuși, să acorde o atenție la calitatea peretelui, și nu atârnă rafturi deasupra paturilor.

Un raft, spre deosebire de o bibliotecă, poate fi atârnat exact acolo unde aveți nevoie să citiți. La distanță de pat, fotoliu, birou.

Alegerea bibliotecilor

Raftul Flat din colecția Flat de la Swan Garderoba nr.216 Abstracta Cabinet St. bibliotecă. Moritz 04612 din Eichholtz
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: