10 motive pentru a vizita expozi╚Ťia iSaloni de la Bucure╚Öti: sfaturi pentru filisteni

Pl─âcerea de a explora cele mai recente evolu╚Ťii ├«n materie de design ╚Öi tehnologie, tendin╚Ťele modei ╚Öi m─ârcile prestigioase ale produc─âtorilor italieni ar trebui s─â fie combinat─â cu interese pur practice. Care dintre ele??

iSaloni WorldWide are loc anual la Milano ╚Öi este cel mai important eveniment din industria italian─â a mobilei. Are peste 300 de membri. iSaloni Bucure╚Öti este o continuare a acestui prestigios eveniment, unde pute╚Ťi face cuno╚Ötin╚Ť─â cu cele mai recente realiz─âri ale creatorilor de design de mobilier.

Tendin╚Ťe ├«n mod─â. Dac─â v─â preg─âti╚Ťi s─â renova╚Ťi sau planifica╚Ťi o schimbare de look, o vizit─â la iSaloni v─â va oferi cel pu╚Ťin c├óteva informa╚Ťii utile despre ce stiluri, forme, culori, texturi se afl─â pe creasta valului de popularitate. Acest lucru este valabil, ├«n primul r├ónd, pentru tendin╚Ťele moderne ├«n materie de design, dar se aplic─â, de asemenea, ╚Öi pentru "clasicii atemporali" nu este str─âin de fluctua╚Ťiile modei, care se pot reflecta, de exemplu, ├«n modelul de tapi╚Ťerie, ├«n─âl╚Ťimea picioarelor, siluetele, caracteristicile decorului etc..

Seta╚Ťi-v─â propriile preferin╚Ťe. Un lucru.. R─âsfoirea revistelor lucioase este o alt─â cale de urmat ╚Ötii, pentru a vedea lucrurile din diferite unghiuri ├«ntr-un interior. Setul r├óvnit nemobilat poate c─â nu este chiar potrivit ca dimensiune ╚Öi stil, dar un set de mobilier aparent rustic cu elemente de decor clasic la o inspec╚Ťie mai atent─â- Aceste lucruri sunt utile.

De re╚Ťinut Solu╚Ťii de interior. Uita╚Ťi-v─â la mobilierul de pe stand: la iSaloni, pute╚Ťi descoperi c├óteva trucuri de design interior foarte elegante ╚Öi originale. Lucrurile care v─â plac pot face senza╚Ťie culori noi din juxtapunerea de obiecte ├«ntr-un stil sau culoare nea╚Öteptat─â. Idei frumoase, de╚Öi nu ├«n sensul "literal" iar expozi╚Ťia de mobil─â v─â ofer─â o imagine a ceea ce are de oferit ├«n materie de stil ╚Öi gust.

Cite╚Öte mai mult  Mobilier arctic

Vede╚Ťi mai ├«ndeaproape detaliile spectacolului.Pe l├óng─â mobilier, iSaloni expune ╚Öi diferite accesorii ╚Öi aranjeaz─â compozi╚Ťii interesante. Ideile pe care le pute╚Ťi g─âsi la expozi╚Ťie pot fi la fel de simple ca ╚Öi utilizarea celor mai recente tendin╚Ťe ├«n materie de iluminat, decora╚Ťiuni festive, decora╚Ťiuni textile, decora╚Ťiuni de perete, pomi de Cr─âciun ╚Öi multe, multe altele.

Testa╚Ťi senza╚Ťiile tactile. ├Änainte de a v─â propune s─â cump─âra╚Ťi ceva ce v─â place, ar trebui s─â ├«ncerca╚Ťi.., iar expozi╚Ťia de mobil─â ofer─â o astfel de oportunitate: scaunele ╚Öi canapelele merit─â s─â se a╚Öeze pentru a evalua gradul de confort, ╚Ťes─âturile ╚Öi texturile Atinge╚Ťi.

Informa╚Ťi-v─â cu privire la pre╚Ťuri. Pentru a v─â face o idee despre nivelul costurilor pentru mobilierul adecvat ╚Öi pentru a afla dimensiunea "furculi╚Ťei" de pre╚Ť, merit─â s─â cunoa╚Öte╚Ťi mobilierul de la diferi╚Ťi produc─âtori. Expozi╚Ťia de mobil─â v─â poate ajuta s─â trage╚Ťi concluzii utile ├«n jum─âtate de zi. S-ar putea ca modelele mai pu╚Ťin costisitoare s─â v─â par─â mai atr─âg─âtoare dec├ót cele ale unui produc─âtor cunoscut sau, dimpotriv─â, pre╚Ťul unui model de la un designer celebru nu este at├ót de "inaccesibil". Mai ales dac─â semna╚Ťi un contract cu un dealer direct la stand.

Cump─âra╚Ťi ├«n ultima zi. Multe companii sunt fericite s─â v├ónd─â ├«n ultima zi. Este o ocazie rar─â de a cump─âra mobilierul care v─â place, dar este scump, deoarece uneori reducerile ajung p├ón─â la 50%.

Ob╚Ťine╚Ťi informa╚Ťii de la reprezentan╚Ťii companiei. O expozi╚Ťie de mobil─â O bun─â ocazie de a ob╚Ťine informa╚Ťii utile despre gama de produse, despre gama de produse ├«n stilul ╚Öi materialele care v─â plac ╚Öi despre posibilit─â╚Ťile de a face lucruri "la comand─â". Afla╚Ťi despre perspectivele noilor modele ╚Öi despre modific─ârile modelelor existente la stand.

Cite╚Öte mai mult  America mea invit─â la arhipelag

Ob╚Ťine╚Ťi contacte valoroaseSalonul Interna╚Ťional de Mobil─â o modalitate bun─â de a g─âsi rapid un "unicat" Produc─âtorul ╚Öi adresa showroom-ului. Adrese de unde po╚Ťi cump─âra lucruri elegante, chiar dac─â nu ├«n viitorul apropiat – O investi╚Ťie bun─â pentru viitor.

Face╚Ťi provizii de cataloage ╚Öi bro╚Öuri,S─â le studia╚Ťi pe ├«ndelete, s─â compara╚Ťi pozi╚Ťiile individuale, s─â evalua╚Ťi avantajele ╚Öi "├«mpotriva". Iar dac─â face╚Ťi c├óteva fotografii din unghiuri diferite, cu permisiunea personalului de la spectacol, ave╚Ťi o ╚Öans─â pre╚Ťioas─â de a le ├«ncerca dup─â ce v─â ├«ntoarce╚Ťi acas─â O solu╚Ťie interesant─â pentru propriul interior.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: