Masă de luat masa pentru 1 persoană. și 100k. freacă. – care este diferența

Mese de luat masa ieftine și nepretențioase. Cele scumpe, pe de altă parte, sunt de dimensiuni mari și bogat decorate. Chiar așa este?? Departe de asta… Studiul prețurilor.

Clasa economică ( până la 6 000 Leu. )

Nimic în plus. În zilele noastre este imposibil să cumperi o masă de sufragerie pentru o mie de Leu. Chiar și cel mai simplu model realizat din pin sau plăci aglomerate va costa 2-3 mii de euro. freacă. Și, în general, în intervalul de preț cuprins între 6.000 și 6.000 de euro. freacă. Sunt prezentate doar produse rusești, rareori chinezești.

Mesele de la clasa Economy sunt destinate pentru două până la patru persoane, dimensiunea maximă fiind de 120×75 cm, de obicei mai mică. În general, acestea sunt modelele pentru bucătării mici.

Majoritatea meselor "stau în picioare" pe patru picioare separate din lemn sau tuburi metalice goale; unele piese sunt montate pe perete ( modele cu balamale ). Modelele pătrate și dreptunghiulare sunt dominante, dar cele glisante sunt puține și rare.

Citește mai mult  Set de sufragerie: ce este în cutie?

Clasa medie ( 6 000-40 000 Leu. )

O alegere mai largă. În intervalul de preț mediu, puteți cumpăra o masă de luat masa mai mare, inclusiv o masă glisantă. Blatul mesei este fabricat din PAL laminat, MDF sau sticlă călită. Baza sau suporturile sunt realizate din lemn masiv ( adesea din fag ). Țările producătorului – România, Belarus, China, Malaezia. Spre limita superioară a gamei încep să apară produse italiene ieftine.

Forme și transformări. Această gamă de prețuri abundă în modele culisante.. Cu aripi și inserții centrale depozitate în piedestal. Puteți alege între o masă pătrată care se transformă în una dreptunghiulară și una rotundă ovală. Mesele sunt mijlocii ( până la 180 cm lungime ). Acestea sunt concepute pentru a găzdui 4-6 persoane, cu un maxim de opt desfășurat. Această masă nu va fi potrivită pentru o bucătărie Hrușciovka, dar va fi potrivită pentru bucătăria sau sufrageria unui apartament modern.

  • Masă de sufragerie Fli de Bonaldo.
  • Masă Pure de Tonin casa.
  • Masa de sufragerie Tokyo de Calligaris.
  • Masă de sufragerie MT2V by factory Pusha.

Clasa Premium ( 40 000-100 000 Leu. )

Gama completă. Pentru multe zeci de mii de Leu, vă puteți permite aproape orice model, în afară de cele exclusive. Aceasta va fi o masă foarte frumoasă și de înaltă calitate, de producție europeană din Italia, Germania, Franța, România, Spania, Finlanda etc. Alegeți orice dimensiune și formă, în orice material imaginabil ( cu excepția celor exotice ). Picioarele sau baza solidă a acestuia vor fi realizate din lemn masiv, metal sau piatră naturală. Materialul pentru blatul mesei poate fi același lemn masiv, sticlă sau panouri din lemn furniruit cu furnir din lemn prețios… Finisaje- lac, piele, pictură, sculptură etc..

Se potrivește cu stilul. În categoria de preț premium puteți crea un interior într-un anumit stil Clasic, modern, etnic sau rustic. Nu este dificil să găsești o masă de luat masa cu scaune potrivite. Trebuie remarcat faptul că stilul de mobilier va fi puțin condiționat, deoarece acuratețea istorică poate fi observată numai în următorul interval de prețuri.

de la 127 la 965

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: